Actualitat

UnderPool celebra deu anys amb una nova marató de jazz

La 6a edició de la Marató Underpool se celebra l'11 de novembre

Comptarà amb noms com Lídia Facerías & Edu Pons, Pep Mula i Lluís Vidal & David Xirgu

| 07/11/2023 a les 14:30h

Imatge il·lustrativa
Xavier Mercadé
El segell independent de jazz UnderPool celebra enguany 10 anys i per a commemorar-ho, ha decidit portar la Marató Underpool de jazz a la sala Paral·lel 62. Aquesta marató, que ja arriba a la seva 6a edició i se celebrarà l'11 de novembre, reunirà a diferents músics de jazz que treballen amb el segell com Lídia Facerías & Edu Pons, Pep Mula, Lluís Vidal & David Xirgu, Carmen Lancho o Toni Saigi.

A partir de les 20 hores, Lídia Facerías & Edu Pons inauguraran la marató presentant el seu darrer disc conjunt, Mapas de días y pájaros (Underpool, 2022). Els temes d'aquest treball acosten l'oient a la quotidianitat a través de melodies i ambients sonors clars i concisos. El següent artista en actuar serà el bateria Pep Mula, que presenta el seu tercer treball en solitari, Elixir (Underpool 2023). Amb el suport del pianista Txema Riera, el saxofonista Pintxo Villar, el guitarrista Jordi Matas i el contrabaixista Marc Cuevas, Mula oferirà un conjunt de temes instrumentals marcats per les improvisacions i les melodies amb regust pop.

A l'equador de la marató, el pianista Lluís Vidal i el bateria David Xirgu retran homenatge a la compositora nord-americana Carla Bley a través d'una selecció acurada dels seus temes més destacats, i a continuació, la vocalista Carmen Lancho presentarà en directe les tres cançons de l'EP No! (Underpool, 2023). Finalment, tancarà la iniciativa el pianista Toni Saigi 'Tronik', en un format de quartet amb saxofon que interpretarà el treball Wara (Underpool, 2023).
 
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, underpool, actualitat, marató, Paral·lel 62

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.