Estrenes

Vittara mira dins seu a «Caus a terra»

Estrenem en exclusiva el darrer senzill del grup barceloní, «Caus a terra»

| 07/11/2023 a les 11:45h

Vittara
Vittara | Serafina Ventura
El quartet barceloní Vittara, format per Oriol Darnés (guitarres i veu), Fèlix Armengol (bateria), Antonio Oliva (baix) i Pol Guardiola (guitarres i teclats) sorgeix el 2020 i va debutar dos anys després de la mà de Julieta amb l'EP dosmilset (Music Bus, 2022). Avui estrenem en primícia el seu darrer senzill, “Caus a terra”, que formarà part del seu primer llarga durada Incògnita brutal (Magnètic, 2023).


“Caus a terra” és un tema que té punts més foscos, més introspectius que els anteriors senzills del grup, explica el vocalista del grup, Uri Darnés. En aquesta nova cançó, Vittara agafa un nou estil més obscur i el combina amb el seu so habitual. “És un tema que melòdicament ens treu de la nostra zona de confort i hem buscat sonoritats que anaven una mica més enllà del que havien fet fins aleshores”, relata. 

Vittara presentarà a finals de novembre el seu primer llarga durada, Incògnita brutal. Després d'haver avançat prèviament “Meteosad”, “Rebota” i “Sovint”, amb “Caus a terra” el quartet vol “il·lustrar cap on estan dirigint el nou so de la banda i quines són les tonalitats i les referències d'aquest àlbum”, tal com apunta Darnés. Entre aquests referents s'hi troben el grup anglès Radiohead o el cantautor de Guissona, El Petit de Cal Eril
Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, Vittara, estrenes

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.