Actualitat

Pere Camps: «Sempre hem reclamat la creació d’un Ateneu de la Cançó. I ho seguim fent»

El creador de BarnaSants opina sobre l’anunci de la conversió d’El Molino en un espai per al flamenc, la rumba, la cançó d’autor i el jazz

| 07/11/2023 a les 11:43h

Pere Camps
Pere Camps | Juan Miguel Morales
L’Ajuntament de Barcelona té la intenció de convertir El Molino en un espai que aculli propostes de flamenc, rumba, cançó d’autor i jazz. La voluntat del consistori és que l’espai estigui fora de la lògica comercial.


Us ho han comunicat oficialment? Hi ha alguna negociació?
No. Sabíem que estava sobre la taula. Sabíem que hi havia la voluntat de convertir El Molino en aquest centre que ara s’ha anunciat. Aquesta és la idea de l’Ajuntament, que vam saber abans de l’estiu. Des d’aleshores no n’hem sabut res més.

Això culmina la vostra demanda?
No, la nostra demanda era un Ateneu de la Cançó on es puguin desenvolupar projectes relacionats amb la paraula musicada que van més enllà dels concerts de la cançó: Tallers, producció pròpia de reivindicació dels poetes…

No es podria fer el Molino tal com està plantejat?
És que no sabem què hi ha plantejat. To sembla interessant, però no tenim els detalls. Nosaltres sempre hem reclamat la creació d’un Ateneu de la Cançó, i ho seguim fent. Podem col·laborar amb la gent de la rumba, del jazz i del flamenc, però el nostre projecte va més enllà de la simple programació de concerts. Diria que la dinàmica de la Cançó d’Autor és diferent que la de la rumba, el flamenc i el jazz. Però estem a l’expectativa.
Especial: Entrevistes
Arxivat a: Enderrock

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.