Sona9

Avui se celebra la final del 23è Sona9 amb Eloi Duran, Núria Duran i SOSUN.Dance

La final se celebra a partir de les 19:30 h a la sala Luz de Gas de Barcelona

També hi haurà un final de festa amb l'acutació en format DJ de Figa Flawas

| 15/11/2023 a les 11:00h

Els tres finalistes del Sona9 2023: Eloi Duran, Núria Duran i SOSUN.Dance
Els tres finalistes del Sona9 2023: Eloi Duran, Núria Duran i SOSUN.Dance | Carles Rodríguez
Avui, se celebra la gran final del XXIII Sona9 amb els tres finalistes d'enguany: Eloi Duran, Núria Duran i SOSUN.dance. A més, la nit comptarà amb un final de festa espectacular amb la presència de Figa Flawas, guanyadors de l'edició anterior del concurs, que oferiran una sessió de dj, una nova faceta del duet de Valls, que de ben segur farà ballar a tota la sala. Amb entrada gratuïta, la final tindrà lloc a partir de les 19.30 hores a la sala Luz de Gas de Barcelona.

 

La final de la 23a edició del Sona9 estarà presentada per Georgina Arnau, cantant i periodista del programa Tot És Mou de TV3. Per a totes aquelles persones que no puguin ser presencialment a Luz de Gas, la final serà transmesa en directe per iCat FM. Posteriorment, també es realitzarà un programa especial que s'emetrà pel 33 amb un resum del concert final combinat amb diferents reportatges que recorrerà el dia a dia musical dels artistes participants a la fase final del concurs.

En aquesta nova edició han participat un total de 127 grups i artistes: 56% de Barcelona i comarques, un 13% de Girona, un 9% de Tarragona, un 5% de Lleida, un 5% d'Andorra, un 8% del País Valencià i un 4% de les Balears. Amb aquestes xifres es demostra que el certamen es continua mantenint com la plataforma de música emergent més activa d'arreu dels Països Catalans.


QUINS PREMIS S'ATORGUEN ENGUANY?

Un cop acabada la sessió de DJ de Figa Flawas, el jurat ja tindrà el seu veredicte i se celebrarà l'entrega de premis, que enguany s'ampien fins a cinc: el Premi Sona9, el Premi Joventut, el Premi Èxit, el Premi Cases de la Música i el Premi Verkami per votació popular.

El Premi Sona9 -el primer premi-, consta de l'enregistrament d'un EP de quatre cançons, la gravació d'un videoclip amb Televisió de Catalunya, un contracte discogràfic, campanyes de publicitat, una gira de concerts per festivals com l'Acústica, el MMVV, la FIM o La Mercè, accés a la radiofórmula d'iCat i la portada d'Enderrock del mes d'agost de 2024.

El premi Joventut, que correspon al segon classificat, consta de l'enregistrament i edició d'un doble senzill, la gravació d'un clip amb Televisió de Catalunya i una campanya de promoció als mitjans organitzadors del Sona9.

Enguany, el tercer premi pateix canvis i recupera el nom de Premi Èxit. Malgrat que, històricament, el tercer premi sempre havia dut aquest nom, l'any passat s'havia anomenat Cases de la Música. El Premi Èxit inclou 1500€ en material musical i una campanya de promoció als mitjans organitzadors del Sona9.

Per altra banda, el Premi Cases de la Música deixa de ser el tercer premi i es converteix en un premi independent al grup o solista amb més projecció de futur seleccionat entre els 12 grups semifinalistes del Sona9, segons la tria dels professionals de les Cases de la Música de Catalunya. Consta de la inclusió al programa Incubadora de Cases de la Música amb una sèrie d’ajudes a la producció, gravació, gestió, assessorament i suport a la creació, i una campanya de promoció als mitjans organitzadors del Sona9.

Finalment, també s'entregarà el Premi Verkami per Votació Popular, que va guanyar el passat mes de juliol Oxigen. Això permetrà a la banda gironina rebre 1000€ en material musical i un descompte del 100% dels serveis de Verkami.
Especial: Sona9
Arxivat a: Enderrock, Sona9, 23Sona9, actualitat, Eloi Duran, Núria Duran, Sosun.Dance, luz de gas

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.