Actualitat

Neix el segell discogràfic Nina Academia Music

El nou segell vol donar continuïtat a la tasca educativa feta per la Nina Acadèmia

La jove pianista i cantant Abril Pastor és la primera artista de NAM

| 01/12/2023 a les 17:00h

Abril Pastor, la primera artista de NAM
Abril Pastor, la primera artista de NAM
Avui, ha nascut un nou segell català, el Nina Academia Music (NAM). El nou projecte té com a objectiu donar visibilitat i projecció al jove talent i donar continuïtat a tota la tasca d'educació musical que ha dut a terme des de fa 10 anys la Nina Acadèmia, l'escola de formació musical de la cantant barcelonina Nina.

La primera artista d'aquest nou segell és la jove cantant i pianista Abril Pastor. L'artista ha estat exconcursant del programa de televisió Idol Kids 2 i, enguany, ha participat en el disc de la Marató de 3Cat versionant al català "Una espruna al cel" ("Firework") de Katy Perry. Avui, a més de confirmar-se com la primera artista del segell, també ha publicat la primera edició del segell: el senzill "Esperando primaveras", una cançó de pop en què el piano juga un gran protagonisme.


NAM té per missió acompanyar el jove talent que forma la Nina Acadèmia a través d'un llarg procés que s'inicia amb el mètode Recorregut Professional en Veu (RPV). Aquesta formació capacita els alumnes en quatre àrees bàsiques: veu, cos, música i interpretació. Segons destaca el segell, els bons resultats i el talent desenvolupat per la generació d'alumnes que han passat per l'acadèmia han esperonat a la institució a començar aquest nou projecte.
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, Nina Acadèmia, Nina Academia Music, Nina, actualitat, Abril Pastor, NAM

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.