Actualitat

Cesk Freixas celebra 20 anys de carrera amb «La meva sort»

El músic penedesenc publica una nova cançó que repassa els 20 anys de trajectòria

Cesk Freixas farà una gira arreu dels Països Catalans abans d'aturar-se indefinidament el 2025

Cesk Freixas: «Necessito estar un any i mig o dos sense trepitjar els escenaris»

| 16/01/2024 a les 13:00h

Cesk Freixas
Cesk Freixas | Juan Miguel Morales
Cesk Freixas celebra aquest 2024 20 anys de trajectòria, des que va debutar en viu el 4 de gener del 2004, a la sala Jimmy Jazz d'Igualada. Des de llavors, el penedesenc ha cultivat una àmplia trajectòria que inclou deu àlbums d'estudi i temes tan coneguts com “La Petita Rambla del Poble Sec”, "Cercavila" o "Quan no abrigui aquest món", entre molts altres. Ara, per a commemorar l'efemèride, ha publicat "La meva sort", una cançó que sintetitza aquests 20 anys farcits de música i cançons.


"La meva sort" vol ser un resum de la trajectòria del cantautor penedesenc i, alhora, una cançó d'agraïment a totes aquelles persones que li han fet costat al llarg d'aquests anys. Així, Freixas recorda en aquest nou tema el motor original que el va portar a escriure cançons, defensar causes justes i comunes, i alhora dona les gràcies per haver-se sentit acompanyat tant en els bons moments com en els que no ho han estat tant. La cançó ha estat produïda per Pau Romero, mentre que Víctor Nin s'ha encarregat dels arranjaments i també ha gravat les guitarres i les percussions.

Com a part d'aquest 20è aniversari, el cantautor de Sant Pere de Riudebitlles començarà aquest 2024 una gira que el portarà per indrets ben diversos dels Països Catalans. Arrencarà el 4 de febrer al Teatre Joventut de l'Hospitalet de Llobregat dins del Festival BarnaSants i també farà parada a Bellvís el 16 de març, a Serinyà el 23 de març o al seu poble natal el 3 d'agost. Aquesta gira serà doblement especial per a Cesk Freixas, perquè no solament és de celebració, sinó que també suposarà un punt i a part en la seva carrera: el 2025, el músic ha anunciat que es retirarà indefinidament dels escenaris.
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, Cesk Freixas, actualitat, La Meva sort, comiat

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.