Actualitat

S'obre la convocatòria d'artistes per a la 36a edició del MMVV

Els projectes artístics que es vulguin presentar tenen temps fins al 31 de març

El Mercat de la Música Viva de Vic d'enguany serà els dies 18, 19, 20 i 21 de setembre

| 17/01/2024 a les 16:30h

La Ludwig Band al MMVV 2023
La Ludwig Band al MMVV 2023 | Cesc Maymó
La 36a edició del Mercat de Música Viva de Vic se celebrarà del 18 al 21 de setembre a la capital d’Osona. Abans, però, s’ha obert la convocatòria per trobar les propostes artístiques que formaran part del cartell professional, el MMVV PRO Catalan Arts. A partir del 15 de gener i fins al 31 de març tots els artistes i/o grups que vulguin podran presentar-se a través de la pàgina web del festival per tenir l’oportunitat d’actuar en el marc del MMVV. 

El festival prioritzarà, entre les propostes rebudes, les estrenes de discs o espectacles, però també la identitat de l’artista, els riscs que pren o la seva trajectòria. Altres aspectes que es tenen en compte són la solidesa del management que porta l’artista, el potencial de venda o la seva viabilitat econòmica i tècnica. Igualment, es prenen en consideració els objectius del projecte que presenten i la importància que té el MMVV per arribar a assolir-los. Tots els estils són benvinguts a presentar-se, excepte per la música clàssica.

D’entre tots els projectes, des de la direcció artística del Mercat se seleccionaran una cinquantena de candidatures que compleixin amb els requisits i encaixin dins el marc del festival. Aquestes tindran l’oportunitat de presentar el seu projecte davant dels diferents professionals del sector i del públic que acudeix al MMVV.
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, MMVV 2024, MMVV, Mercat de Música Viva de Vic

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.