actualitat

El MMVV es Mou amb Judit Neddermann, Magalí Datzira, Renaldo & Clara i Alba Careta Group

El Mercat de Música Viva de Vic fa una programació de primavera i estiu en col·laboració amb el Festival Accents, Música a la gespa, Festival Ítaca i el Festival PAS

| 08/05/2023 a les 17:00h

Renaldo & Clara
Renaldo & Clara | Juan Miguel Morales
El Mercat de Música Viva de Vic consolida la seva programació de primavera i estiu amb una tercera edició. En col·laboració amb quatre festivals catalans, El MMVV es Mou arribarà enguany a Reus, amb el Festival Accents; a Montesquiu amb Música a la gespa; a Gualta amb el Festival Ítaca, i a Martorell amb el Festival PAS. La programació s'allargarà del 19 de maig al 7 de juliol, i comptarà amb els concerts de Judit Neddermann, Magalí Datzira, Renaldo & Clara i Alba Careta Group.

El projecte MMVV es Mou va néixer el 2021 per donar suport a artistes que presenten nous treballs abans de l’estiu, i amb la intenció de teixir xarxes amb altres esdeveniments del país, programant concerts fora de les dates del MMVV (del 13 al 16 de setembre a Vic). Així, el cicle començarà el 19 de maig al Festival Accents amb el concert de Judit Neddermann, que hi presentarà el seu nou disc Lar (Universal Music / Música Globall, 2023). Durant el mateix cap de setmana, el diumenge 21 de maig, El MMVV es Mou serà també al Música a la gespa, que se celebra al Parc del Castell de Montesquiu, amb Magalí Datzira mostrant el seu primer disc en solitari Des de la cuina (Bankrobber, 2023). El 3 de juny, el festival Ítaca acollirà a Gualta, el concert de Renaldo & Clara, que hi arribarà amb el nou treball La boca aigua (Primavera Labels, 2023); i amb col·laboració amb el Festival PAS – Pont a les Arts Sonores – de Martorell, tancarà el cicle el dia 7 de juliol amb l'actuació d'Alba Careta Group, presentant en directe Teia (Microscopi, 2023).

 
 
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, programació, MMVV, festivals, Vic, actualitat

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.