Actualitat

La Raíz retorna després de 6 anys de silenci

La banda ha anunciat la seva tornada als escenaris amb un vídeo que ha compartit a les xarxes socials

La Raíz: «És totalment real que parem i que no hi ha cap estratègia, és un adeu sincer»

| 07/02/2024 a les 13:00h

Imatge de portada EDR Valencià 6 La Raíz
Imatge de portada EDR Valencià 6 La Raíz
Ahir, sis anys després que anunciessin la seva retirada de la música, La Raíz va trencar el seu silenci compartint a històries d'Instragam un misteriós àudio entretallat. Avui n'han resolt el misteri, ampliant aquell àudio amb un un vídeo protagonitzat per una ampolla que ha estat guardada sis anys al rebost, amb el seu tema "Nos volveremos a ver" de fons. Això, sumat a l'anunci de la pausa indefinida de Ciudad Jara —el grup de Pablo Sánchez, cantant de La Raíz— després de la seva cinquena gira, ha fet explotar les xarxes socials, que han començat a especular amb el possible retorn als escenaris de la banda de Gandia.


Encara no se sap ni quan ni com serà aquest retorn, però de moment Pablo Sánchez ha dit a l'Agència EFE: "Vam prometre que ens tornaríem a veure i ho complirem aquest 2024. No hi ha una idea dissenyada d'un retrobament continuat, però sí que almenys ens ajuntarem una vegada més per cantar les cançons al costat del públic. Serà una reunió que li devem a la banda". L'àudio d'ahir, el vídeo d'avui i el comunicat del cantant han sigut el detonant per fer embogir als fans del grup, que feia sis anys que esperaven el seu retorn.
El grup nascut a Gandia, al País Valencià, va començar fa 20 anys a fer música de manera autoeditada, i durant quinze anys van publicar fins a set discos. El darrer va ser Nos volveremos a ver (Propaganda pel Fet!, 2018), amb el qual van anunciar que se separaven de forma indefinida i deien adeu al seu públic. Després del comiat, els membres del grup van emprendre diferents projectes, entre els quals hi ha Nativa, Valira, Ciudad Jara o Aya.
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, la raíz, actualitat

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.