Estrenes

Lau Gibert surt de festa amb les «Gates»

Estrenem el nou senzill de la cantant lloretenca «Gates»

| 15/02/2024 a les 13:00h

Lau Gibert al videoclip de «Gates»
Lau Gibert al videoclip de «Gates»
Lau Gibert va ser una de les concursants de la primera edició del concurs de talents Eufòria. Després de publicar quatre senzills, la cantant lloretenca ha estat treballant en el seu primer EP A la nit, que està previst que vegi la llum el proper mes de març. Ahir l'havíem d'escoltar en directe a la Festa Premis Enderrock i, malgrat que finalment no va poder cantar-hi per motius de salut, avui estrenem en primícia "Gates", una les cançons que formarà part d'aquest proper treball. 


"Gates" és un tema amb melodies i ritmes enganxosos, instruments electrònics i sintetitzadors que es troben a la frontera entre el pop electrònic i l'hyperpop. La cançó parla sobre una reunió d'amigues que surten per a passar-s'ho bé. Amb la lletra, la cantant convida el públic a cremar el club amb "Gates" i a no estar pendent de ningú que no siguin elles mateixes.

El videoclip de la cançó és una picada d'ullet a l'estètica de la dècada dels 2000, una tendència que està tornant amb molta força. Els estampats d'animal, la roba de pèl i la bijuteria cridanera guarneixen aquest imaginari en què Lau Gibert surt de festa amb les amigues i juga amb elles a "ser gates".

 
Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, lau gibert, estrenes

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.