Estrenes

Aina Reig es despita amb «Ràbia»

Estrenem el videoclip de «Tòpics - Cap. I: Ràbia», la nova cançó de l'artista gironina

| 21/02/2024 a les 12:30h

Aina Reig
Aina Reig
La cantant gironina Aina Reig va debutar ara fa dos anys amb l'EP Essències (autoeditat, 2022), un treball entre la cançó d'autor i el pop reposat que combinava lletres en català i anglès. Ara, l'artista engega una nova etapa de la mà del segell U98 i amb un estil renovat més pròxim al pop urbà. Avui, estrenem en primícia el primer avançament del seu futur disc, "Tòpics - Cap. I: Ràbia".


"Tòpics - Cap. I: Ràbia" és una cançó de despit que sorgeix després d'una ruptura sentimental. Amb certes reminiscències a les cançons de Shakira sobre la seva ruptura amb Gerard Piqué, Aina Reig llencen tota mena de dards i retrets amb frases com "que molt bé t’he tractat / que tampoc t’he enganyat / les ex no poden dir el mateix". Tot i això, la gironina també marca distàncies amb les crítiques nítides i directes de la colombiana, i també introdueix algunes dosis d'humor i ironia: "Que què serà de mi? De veritat m’estàs dient això? / No, però ara 'en serio', sabré alguna cosa de tu no?", en una clara al·lusió a les bombes de fum que sovint es produeixen entre moltes exparelles.

Estilísticament, la cançó té melodies eminentment pop, però a diferència del seu anterior treball Essències, ara incorpora ritmes urbans i pròxims al reggaeton, com el que utilitza en la tornada. El tema ha estat gravat a Medusa Studio coproduït per la mateixa artista i el productor barceloní Dani Val, qui precisament ha treballat amb Shakira com a coproductor i enginyer de so en temes com "Te felicito" o a la "Shakira: BZRP Music Sessions Vol. 53". El nou treball que Aina Reig publicarà aquest 2024 abordarà les diferents etapes d'un desamor, com la ràbia -ja mostrada en aquest primer senzill-, l'autoestima, la dependència i la nostàlgia. 

 
Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, Aina Reig, estrenes

COMENTARIS

Topics

Anònim, 21/02/2024 a les 16:15

Molt bona

Aina Reig Tòpics

Anònim, 21/02/2024 a les 17:02

Excepcional, m'ha agradat molt
Una artistassa!

Tpics

Anònim, 23/02/2024 a les 10:36

Me encanta endevant mokts d'exits oleee!!!

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.