videoclips

Lildami canta contra les operacions estètiques a «Dr. Smith»

El terrassenc publica un nou tema crític amb la superficialitat i la pressió estètica de la societat

| 26/02/2024 a les 14:30h

Lildami al clip «Dr. Smith»
Lildami al clip «Dr. Smith»
Lildami no té pèls a la llengua, però el que sí que té, en el nou clip, són llavis i pòmuls més grans. El terrassenc ha presentat “Dr. Smith”, un nou tema que carrega amb sàtira i humor contra les dinàmiques de la cirurgia estètica. En el clip, dirigit per ell mateix i el realitzador Pau Griera, apareixen també Jair Domínguez, Sara Roy, Marc Riba i Neus Rossell.
 
“Arregli’m el cor, faci’m més alt; esborri’m records de dins el cap”, demana a la cançó Lildami a l’hipotètic “Dr. Smith”, “vull una nova vida o potser dos”. I és que, sembla denunciar el terrassenc, les operacions estètiques moltes vegades es desitgen per solucionar problemes més profunds, i no pel desig d’“un nou color d’ulls o un llavi més carnós”. I el fet de sotmetre’s a una cirurgia no fa desaparèixer ni millorar aquestes inseguretats i, de fet, pots trobar-te fins i tot una situació pitjor, com planteja el final de videoclip amb Lildami suportant un reguitzell de crítiques des de la seva operació.


La cançó es podrà escoltar en directe per primera vegada el 2 de març a la sala Salamandra de L’Hospitalet, en el marc del Let’s Festival, i el 20 d’abril al Teatre Municipal de Girona, amb el Festival Strenes. En aquests concerts, a més, presentarà un nou format de directe amb banda: Lildami & Bigfriends.
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, Lildami, actualitat, videoclips

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.