Festivals

El Ressons celebra la segona edició amb The Tyets, Mushka, Marala i La Pegatina

El festival se celebra a les vinyes i viles de l'Alt Penedès del 3 al 5 de maig

Ladilla Rusa, David Carabén, Ferran Palau i Joan Garriga i el Mariatxi Gal·làctic són alguns dels altres artistes confirmats

Vinyes verdes, emocions i concerts al Ressons Penedès

| 27/02/2024 a les 14:00h

Joan Garriga i el Mariatxí Gal·làctic actuant l'any passat al Ressons
Joan Garriga i el Mariatxí Gal·làctic actuant l'any passat al Ressons | Arxiu Ressons
El festival Ressons arriba a la seva segona edició mantenint el seu esperit fundacional d'unir música en directe i enoturisme. Del 3 al 5 de maig, les vinyes del Penedès acolliran les actuacions d'artistes com The Tyets, Mushka, Marala, La Pegatina o Ladilla Rusa, entre altres.

El festival arrencarà el divendres 3 de maig amb el concert inaugural del trio de folk Marala al Cava Centre de Sant Sadurní d'Anoia. El mateix dia, a la zona esportiva de Vilafranca del Penedès, la rumba, la festa i el petardeig arribaran de la mà de dos grups montcadencs com La Pegatina i Ladilla Rusa, i el duet madrileny Morochos

El dia central concentrarà bona part de la programació del festival amb concerts destacats com el que oferirà Mushka i The Tyets a la zona esportiva de Vilafranca del Penedès. A més, també actuarà al vespre David Carabén (Mishima) al celler Giró Ribot, i Dani Nel·lo i Organ Trio a Viudas Segura; al migdia serà el torn de Gemma Humet a Can Ràfols dels Caus, de Cris Juanico al Celler Rexach Baqués i Sergi Carbonell a la Cava Oriol Rossell. A més, la programació es complementarà amb els concerts gratuïts de Caïm Riba (Torrelles de Foix), Carlota Flâneur (Avinyonet del Penedès), Sidral Brass Band (Gelida) i River Omelet (Castellet i la Gornal).

El diumenge 5 de maig, el Ressons clourà amb més actuacions repartides al llarg del dia. Al migdia, hi haurà diversos concerts simultanis com els de Joan Garriga i el Mariatxi Gal·làctic (Caves Blancher), DJ Trapella (Celler Castelo de Pedregosa), Azucarillo Kings (Caves Vilarnau). A més, hi haurà a més dels concerts gratuïts de Marta Knight (Mediona), OKDW (Castellví de la Marca), Les Salvatges (Torrelavit), Vecinos (santa Margarida i els Monjos) i Cinta (santa Fe del Penedès). Finalment, a la tarda la música encara ressonarà entre les vinyes al Celler MontRubí amb Ferran Palau i a les caves de Freixenet amb el pianista Chano Domínguez.
Especial: Festivals
Arxivat a: Enderrock, Ressons, Ressons 2024, festivals, Cruïlla, The Tyets, Mushka, Marala, La Pegatina

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.