Estrenes

Novembre Elèctric balla amb La Fúmiga perquè «Et devia un regueton»

Estrenem en primícia el nou tema de Novembre Elèctric amb La Fúmiga, «Et devia un regueton»

| 05/03/2024 a les 12:00h

Novembre Elèctric
Novembre Elèctric | Christian González
L'any 2014, Novembre Elèctric va néixer com un grup de pop amb Intacte (Mésdemil, 2014) —amb què va guanyar el Premi Ovidi al Millor Disc de Pop—, al qual van seguir tres àlbums més. Per celebrar els 10 anys de trajectòria, la banda valenciana s'ha eixamplat, i porta noves cançons que s'aniran publicant al llarg d'aquest any. El primer ball de la festa arriba amb "Et devia un regueton", una cançó juganera en què hi ha col·laborat Àrtur Martínez (La Fúmiga). L'estrenem en primícia, juntament amb el videoclip. 


Amb "Et devia un regueton", Novembre Elèctric deixa enrere la nostàlgia de l'indie, marcant un punt d'inflexió en el seu recorregut, i abraça les ganes de ballar. Segons Yeray Calvo (veu i guitarra acústica), aquest canvi d'estil "té lloc per la necessitat de provar coses diferents, de canviar i d'experimentar, després de 10 anys de cançons melancòliques i nostàlgiques". Per això, ara presenten "Et devia un regueton", una cançó fresca i de reggaeton suau, que convida a oblidar-se de les penes i cantar les alegries de la vida. El cantant i guitarrista explica que, darrere d'aquesta temàtica, "hi ha una voluntat de trencar amb la visió tradicional de la vida, potser pròpia d'anteriors generacions però encara vigent, com a lloc on es ve a sofrir. La cançó naix d'això, de pensar que hem de gaudir el màxim possible".

Novembre Elèctric està fent un disc compartit, "pensat com un punt de trobada d'amics i amigues del món de la música amb qui volem celebrar el vessant més col·laboratiu que té aquest sector", afirma Yeray Calvo. Sobre la col·laboració amb Àrtur Martínez de La Fúmiga, el cantant diu que hi va contactar tot i que no el coneixia personalment, i que "és una persona molt generosa que s'ha ofert a ajudar-nos en tot el possible i participar en el vídeo. No hi puc estar més agraït".

"Et devia un regueton" està gravat a Malamute Estudio, amb producció i mescla de Tono Hurtado i màster d'Ultramarinos. El videoclip del tema, que mostra els membres de la banda i Àrtur Martínez ballant i tocant els seus instruments, ha anat a càrrec d'Alain Duplaa i Javier López.
Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, estrenes, Novembre Elèctric, edrvalencia

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.