Actualitat

Maria Hein, Ven'nus i Ginestà protagonitzen la nova edició del Músic del mes

El Músic del Mes és una activitat educativa anual que mostra l’ofici del músic als instituts de Barcelona

Maria Hein, Ven'nus i Pau Serrasolsas (Ginestà) seran els protagonistes de l'edició d'aquest any

| 25/03/2024 a les 12:00h

Maria Hein, Ginestà i Ven'nus
Maria Hein, Ginestà i Ven'nus | Michal Novak i Juan Miguel Morales
Aquest abril i maig tindrà lloc la 23a edició del Músic del Mes, una sèrie de sessions educatives i pràctiques en què músics professionals del panorama català actual treballen amb alumnes d’educació secundària de Barcelona. Enguany el programa comptarà amb la felanitxera Maria Hein, el santandreuenc Pau Serrasolsas (Ginestà) i la sabadellenca Ven’nus.

En les sessions del Músic del Mes, els alumnes tindran l’oportunitat de conèixer tres propostes destacades de la música popular catalana. Els tres artistes aprofundiran en els processos de creació de les seves cançons i els parlaran dels seus treballs més recents. Ven’nus entrarà de ple en la creació del seu darrer EP, Post-mullet (Halley Records, 2024); Pau Serrasolsas, un dels membres de Ginestà, explicarà als alumnes l’entrellat del seu darrer disc, Vida meva (Halley Records, 2024), i finalment, Maria Hein descobrirà els secrets dels seus darrers senzills, com “Hana” o “Mochi de sakura”. 

En aquesta 23a edició participaran cinc escoles diferents de la capital catalana: l’IES Sants, IES Teresa Pàmies, IES Fort Pius, IES XXV Olimpíada i IES Salvador Espriu. El projecte Músic del Mes l’organitzen el Grup Enderrock, l’Institut de Cultura de Barcelona i el Consorci d’Educació de Barcelona.
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, maria hein, Ven'nus, Ginestà, Músic del mes, actualitat

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.