actualitat

El Músic del Mes portarà el rap i el trap a les escoles

Pau Llong, P.A.W.N. Gang i Lildami faran sessions musicals i educatives a les aules

| 23/11/2017 a les 12:00h

Lildami
Lildami | Carles Rodríguez
Entre els mesos de desembre i gener, el programa anual del Músic del Mes portarà sessions educatives i musicals de rap i trap a les aules, reatizades a partir de la construcció de cançons i exemples pràctics. Els músics que conduiran les sessions a diverses escoles de la capital catalana són el raper barceloní Pau Llonch, el col·lectiu de trap de Barcelona P.A.W.N. Gang i el rimador terrassenc Lildami. El cicle està coordinat per la revista Enderrock, i amb el suport de les àrees de Cultura de l'Ajuntament de Barcelona i la Generalitat de Catalunya.

Format per un bloc teòric i un altre de pràctic, les sessions situaran aquest estil musical en el context històric i cultural, que s’ha implantat popularment a Catalunya amb una gran quantitat de grups que defensen aquesta pràctica . La iniciativa persegueix que l’alumnat pugui assolir un mínim de coneixements que l’ajudin a entendre el producte final que s’obté d’aquesta musicalitat de la poesia urbana.
Arxivat a: Enderrock, Músic del mes, Pau Llonch, P.A.W.N. Gang, Lildami

COMENTARIS

pawn gang a les escoles? :I

Anònim, 25/11/2017 a les 22:08

Us sembla que la PAWN GANG poden ser referents per anar a les escoles? però què és això, fins on estem arribant? Aquesta gent són descaradament masclistes i l'antítesi de la pedagogia.

Deixeu ja de perpetuar aquest sistema heteropatriarcal i fal·locèntric #AlertaFeminista

Fantàstic

MSIGRÓ , 02/12/2017 a les 20:33

Fantasic jajja Sense paraules! Espero que ho fagin a la meva escola també (a Montblanc)

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.