Verkami

El 20è aniversari de les Jornades musicals a l'Ermita de la Pietat, a Verkami

La plataforma de micromecenatge Verkami acull diversos projectes que busquen suport econòmic dels seguidors

S'inicia la 20a edició de les Jornades musicals a l'ermita de la Pietat

| 27/04/2024 a les 12:30h

Imatge il·lustrativa
La plataforma Verkami és una de les eines més conegudes de micromecenatge en el món de la música. Etimològicament, la paraula que anomena el projecte prové de la combinació de les termes en esperanto verko —que vol dir creació artística o científica— i ami —que s'apropa al castellà 'amo' i vol dir estimar o agradar—. Des d'aquest amor cap a allò que fa del món un espai on poder crear, col·laborar i aprendre, una gran quantitat d'artistes inicien els seus projectes. 

L'objectiu de la plataforma consisteix a recaptar diners, a través d'un micromecenatge —és a dir, d'aportacions de diferents inversors—, per poder dur a terme diferents projectes. En el cas de la música, és sovint usat per finançar la producció dels discos i/o les edicions físiques d'aquests, a més de videoclips, etc. Els projectes que realitzen una campanya a Verkami ideen un sistema de recompenses per a tots aquells que fan aportacions econòmiques en línia amb la inversió feta.

Avui presentem una nova proposta que es troba en plena campanya a Verkami: la producció de la 20a edició de les Jornades musicals a l'ermita de la Pietat. 
 

20 JMEP

Les Jornades musicals a l'Ermita de la Pietat van néixer el 2005 amb la intenció de portar la música i la cultura a un lloc emblemàtic d'Ulldecona com és l'Ermita de la Pietat. Des d'aleshores, cada any celebren una nova jornada de música, de festa i de militància, i aposten per la cultura en un espai que defineixen com a “l’epicentre místic del millor lloc de la galàxia”. En el cicle d’enguany hi actuaran, entre altres, de l’1 de juny fins a setembre: Los Mambo Jambo (09/06), Les Rencards i Mossén Bramit Morera i Els Morts (16/06), Koko Jean & The Tonics (28/07) o Les Testaurades (30/08).


Aquest 2024 la JMEP celebra 20 anys d'història, i per poder finançar la producció i la realització del festival d'enguany, ha engegat la seva 10a campanya a Verkami. Es pot col·laborar de manera desinteressada, però també hi ha diferents recompenses segons la quantitat aportada, com entrades per als concerts, experiències turístiques o diferents àpats en restaurants d'Ulldecona, entre altres. 

>> PARTICIPA EN LA CAMPANYA <<

Especial: Verkami
Arxivat a: Enderrock, verkami, Jornades musicals a l‘ermita de la pietat, jmep

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.