Verkami

El primer disc de l'orquestra Huialfàs, a Verkami

La plataforma de micromecenatge Verkami acull diversos projectes que busquen suport econòmic dels seguidors

L'orquestra liderada per Miquel Bennàssar publica el seu primer disc

| 06/04/2024 a les 14:00h

Huialfàs
Huialfàs
La plataforma Verkami és una de les eines més conegudes de micromecenatge en el món de la música. Etimològicament, la paraula que anomena el projecte prové de la combinació de les termes en esperanto verko —que vol dir creació artística o científica— i ami —que s'apropa al castellà 'amo' i vol dir estimar o agradar—. Des d'aquest amor cap a allò que fa del món un espai on poder crear, col·laborar i aprendre, una gran quantitat d'artistes inicien els seus projectes. 

L'objectiu de la plataforma consisteix a recaptar diners, a través d'un micromecenatge —és a dir, d'aportacions de diferents inversors—, per poder dur a terme diferents projectes. En el cas de la música, és sovint usat per finançar la producció dels discos i/o les edicions físiques d'aquests, a més de videoclips, etc. Els projectes que realitzen una campanya a Verkami ideen un sistema de recompenses per a tots aquells que fan aportacions econòmiques en línia amb la inversió feta.

Avui presentem una nova proposta que es troba en plena campanya a Verkami: l'enregistrament del primer disc del projecte Huialfàs
 

HUIALFÀS

Huialfàs és un projecte format per 34 músics provinents de diferents llocs del món, residents a Mallorca i Catalunya, i dirigits per Miquel Bennàssar. L'objectiu d'aquest és rescatar les melodies que omplien el camp de Sa Pobla els segles passats, i arranjar-los per a orquestra de jazz —amb secció de corda, instruments tradicionals i veu—. D'aquesta manera, la proposta és també un homenatge a la vila de sa Pobla, al seu llegat cultural i a la tasca de cantadors i folkloristes. 


Per poder finançar l'enregistrament, així com la mescla i la masterització, i també cobrir les despeses del concert de presentació, Miquel Bennàssar ha iniciat una campanya a Verkami. Es pot col·laborar de manera desinteressada, però també hi ha diferents recompenses segons la quantitat aportada, amb una còpia del CD, l'aparició en els agraïments, una entrada al concert de presentació, o les partitures dels temes, entre altres. 

>> PARTICIPA EN LA CAMPANYA <<

Especial: Verkami
Arxivat a: Enderrock, verkami, huialfàs

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.