Verkami

El nou àlbum d'Ismael Clark, a Verkami

La plataforma de micromecenatge Verkami acull diversos projectes que busquen suport econòmic dels seguidors

El cantautor santboià prepara el seu sisè treball

| 10/03/2024 a les 14:00h

Ismael Clark
Ismael Clark
La plataforma Verkami és una de les eines més conegudes de micromecenatge en el món de la música. Etimològicament, la paraula que anomena el projecte prové de la combinació de les termes en esperanto verko -que vol dir creació artística o científica- i ami -que s'apropa al castellà 'amo' i vol dir estimar o agradar. Des d'aquest amor cap a allò que fa del món un espai on poder crear, col·laborar i aprendre, una gran quantitat d'artistes inicien els seus projectes. 

L'objectiu de la plataforma consisteix a recaptar diners, a través d'un micromecenatge -és a dir, d'aportacions de diferents inversors-, per poder dur a terme diferents projectes. En el cas de la música, és sovint usat per finançar la producció dels discos i/o les edicions físiques d'aquests, a més de videoclips, etc. Els projectes que realitzen una campanya a Verkami ideen un sistema de recompenses per a tots aquells que fan aportacions econòmiques en línia amb la inversió feta.

Avui presentem una nova proposta que es troba en plena campanya a Verkami: l'enregistrament del nou àlbum d'Ismael Clark
 

ISMAEL CLARK

Ismael Inarejos, més conegut com Ismael Clark, és un músic santboià amb cinc discos publicats. Fa 10 anys que viu a Anglaterra, on va guanyar l'edició 2013 del concurs per a compositors All about the song i on ha actuat com a artista convidat al programa de ràdio de la BBC BBC Introducing. Ara, el cantautor s'ha proposat enregistrar el seu sisè àlbum d'estudi. La gravació del disc es durà a terme durant l'abril i el maig, entre l'estudi Gate24 de Santa Perpètua de Mogoda i l'One28 Studio de Portsmouth.


Per poder finançar l'enregistrament, així com la mescla i la masterització -que aniran a càrrec de Roger Gascon-, Ismael Clark ha iniciat una campanya a Verkami. Totes les persones que hi col·laborin seran recompensades, segons la quantitat aportada, amb una còpia del CD, l'aparició del seu nom als crèdits, una entrada per al concert de presentació o un concert privat, entre altres.
 
Especial: Verkami
Arxivat a: Enderrock, verkami, ismael clark

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.