Ja s'han acabat els concerts preliminars del Sona 9

| 06/07/2009 a les 07:00h

Amb el concert del passat dimecres 1 de juliol a la sala 3 de Razzmatazz, es van posar punt i final als concerts preliminars del Sona 9. Les 18 bandes seleccionades –que podreu descobrir i escoltar amb més profunditat al monogràfic especial sobre el Sona 9 del número d'agost de la revista Enderrock–, han mostrat el seu millor directe a Lleida (en el marc del Festinoval), a l'(a)phònica de Banyoles i en les dues jornades consecutives a la Sala Razzmatazz 3 de Barcelona.
Un cop finalitzats aquests concerts, el jurat es reunirà durant les properes setmanes per tal d'escollir les 9 formacions que passaran a la següent fase del concurs, i que hauran de preparar-se per actuar en el marc del festival Acústica de Figueres, del Mercat de Música Viva de Vic o de les festes de la Mercè de Barcelona.

Els 18 seleccionats
Hewel, Samitier, Mine!, Komando Noguera, Antagònics, Deboits, Fred i Son, Yahi, Paula Sendim, L'abdominable Gallina Nauseabunda, Mi #, Marc Nalváiz, Miyagui, LaSentina, Estúpida Erikah, Minimal, Despertadors Atòmics i Marciana han estat els 18 classificats en la fase preliminar del concurs de maquetes Sona 9.
Arxivat a: Sona9