Les cançons dels contes de Pere Calders

Judit Neddermann posarà la veu a un espectacle que s'estrenarà el 4 de maig

| 15/04/2012 a les 07:00h

Dotze músics han convertit els contes de Pere Calders en cançons, i la cantant Judit Neddermann s'encarregarà de cantar-les (amb la direcció musical i els arranjaments de Genís Bou) a l'espectacle Cançons de la veritat oculta. Es tracta d'un concert-espectacle en homenatge a Pere Calders pel centenari del seu naixement, que s'estrenarà el proper 4 de maig a L'Auditori de Barcelona.
 

Jaume Pla (Mazoni), Maria Rodés, Pere Agramunt (La Brigada), Joan Pons (El Petit de Cal Eril), Joan Colomo,  Vicky de Clascà (Bikimel), Guillem Caballero (Els Surfing Sirles), Mireia Madroñero (Miss Carrussel), Ramon Faura (Le Petit Ramon), Pau Guillamet (Guillamino) i Jordi Lanuza (Inspira) són els autors de les dotze cançons d'aquest homenatge: tots ells s'han inspirat en les històries de Calders i n'han fet vestits a mida per a la veu de Neddermann. Cançons inspirades en contes de tot l'univers de l'escriptor, des de reculls emblemàtics com Cròniques de la veritat oculta o Invasió subtil fins a incursions en l'etapa mexicana o els seus enginyosos contes curts.
Per al concert del 4 de maig, a més dels músics, l'escenari estarà presidit per una pantalla on es projectarà filmacions inèdites realitzades pel mateix Pere Caders, tant en Super 8 com en vídeo, cedides especialment per la família per a aquest espectacle. Tot això formarà part del muntatge titulat 
Cançons de la veritat oculta.


Arxivat a: Enderrock