Mar Abella presenta el clip d'"Un cop més"

Pol Ponsarnau ha realitzat el clip del primer senzill del disc 'Abans'

| 12/06/2012 a les 07:00h

El tercer treball de Mar Abella, Abans (Black Cat, 2012), és una aposta per l'eclecticisme amb temes que van des del pop de radiofórmula fins a l'electrònica o el trip-hop. Avui ens arriba, en exclusiva amb Enderrock.cat, el videoclip d'"Un cop més", el primer senzill del seu últim àlbum. Ha estat realitzat per un dels realitzadors de clips catalans més populars, Pol Ponsarnau.


Abans (Black Cat, 2012) és un disc pop, però l'electrònica hi té molta importància. La hi podem trobar en clau de música ballable o més intimista. Tanmateix, el fet de treballar amb estils diferents pot arribar a fer pensar que Mar Abella transita per la indefinició. Ella ho matisa: "Com que navego entre diferents gèneres musicals suposo que és normal que sembli una cosa indefinida, però penso que les cançons tenen un fil conductor, que en el meu cas és el pop, de vegades íntim, de vegades extrovertit i festiu. Simplement em deixo portar pel moment i el que em surt".
"Un cop més" és el primer senzill de l'àlbum. És un tema que mescla pop i electrònica, i sintetitza quina és la idea del disc. "La cançó parla de la incertesa, dels canvis en el pla interior i exterior, dels sentiments, com l'argument del disc, que és la transició del món jove al món adult. Reflecteix l'enyorança de la joventut, on tot sembla etern, on els sentiments són a flor de pell, i voldries no fer-te  gran mai."
A l'hora de preparar el videoclip d'"Un cop més", Mar Abella i Pol Ponsarnau han treballat conjuntament. Ell proposa les seves idees, però també deixa espai a l'artista per expressar-se com vulgui ja que d'aquesta manera ell veu què vol l'artista i ho trasllada al vídeo. 
Aquest clip és la presentació oficial de Mar Abella. "Tot i que jo era reàcia a sortir al vídeo, en Pol també m'ha fet adonar que està bé presentar-se al públic, que et vegin i sàpiguen qui ets, 'donar la cara' vaja..." I així és com dóna la cara:
 
Arxivat a: Enderrock