Clams de llibertat per la Diada

Proposta de nous lemes per a la manifestació

| 11/09/2012 a les 07:00h

El músic Marcel Caselles, l'etnomusicòleg Jaume Ayats, l'escriptor i enigmista Màrius Serra i el sociòleg Salvador Cardús han elaborat un vídeo amb el títol "Clams de llibertat: Què vol aquesta tropa?" que s'esta difonent a la xarxa amb l'objectiu de proposar un lema per a la manifestació de la Diada a Barcelona.



Els impulsors del nou càntic han remarcat que la proposta no pretén desplaçar els eslògans clàssics que s'han cridat fins avui en les manifestacions independentistes i que ja s'han consolidat. En tot cas, han volgut formular un nou eslògan inspirant-se en lema de la marxa impulsada per l'Assemblea Nacional Catalana (ANC): "Catalunya, nou estat d'Europa". El lema fa així:

Un: "Què vol aquesta tropa?"
Tots: "Un nou estat d'Europa!"
Un: "Què vol aquesta gent?"
Tots: "Catalunya independent!"
Tots: "Catalunya, llibertat" (repetit)

Els creadors de la proposta l'han fet circular per la xarxa amb l'objectiu que esdevingués popular de cara a la manifestació d'avui. Així, han volgut obrir també un debat a les xarxes socials sobre possibles lemes, a través del hashtag de twitter #jocridaria i de la pàgina de Facebook "Càntics per a la manifestació de l'11 de Setembre".
Arxivat a: Enderrock