L'Any Espriu passa per Arenys de Mar

Dídac Rocher hi presentarà 'El Minotaure i Teseu'

| 18/02/2013 a les 11:29h
Arxivat a: Any Espriu, Espriu
Dins el marc de celebració de l'Any Espriu, el Centre Espriu Arenys i l'ajuntament del poble han organitzat per al proper cap de setmana uns actes en què acolliran lectures musicades, la presentació d'un llibre biogràfic del poeta i l'actuació de Dídac Rocher presentant el disc El Minotaure i Teseu.


Salvador Espriu és un dels autors més insignes de les lletres catalanes. La profunditat i l’alta significació de la seva obra, reconegudes per la crítica internacional, són mereixedores de la major atenció i consideració. El 2013 és l'any que s'escau el centenari del seu naixement i per difondre’n l’obra i el llegat s'estan celebrant una sèrie d'actes agrupats sota l'epígraf Any Espriu.
El proper cap de setmana Arenys de Mar dedica uns actes al poeta de Santa Coloma de Farners. El divendres a les 20 h a la biblioteca Pare Fidel Fita es farà una presentació de la biografia de Salvador Espriu, "Espriu Transparent", una obra d'Agustí Ponts i publicada per l'editorial Proa. El Dissabte 23 al Teatre Principal d'Arenys a les 21 h es farà la presentació del disc de Dídac Rocher El Minotaure i Teseu, un recital basat en l’obra de Salvador Espriu estrenat a Arenys de Mar en l’acte d’inauguració del Correllengua 2010, dedicat al poeta pel 25è aniversari de la seva mort. Hi col·laboren Aitor Buñuel, Jordi Solans, Marc Prat, Narcís Corominas, Fede Marsà, Núria Maynov, Dènys Sanz i el mateix Dídac Rocher. El diumenge al cementiri d'Arenys es farà un acte en memòria de l'escriptor, amb la lectura de Cementiri de Sinera a càrrec de Gemma Sangerman amb acompanyament musical.
Paral·lelament, el dimecres 20 a les 8 del vespre es presentarà a l'Horiginal (Barcelona) el disc Arran sempre de terra. Salvador Espriu per ell mateix (CK Music, 2013). Els pròxims mesos també sortirà el disc del Centenari de Salvador Espriu Amb música ho escoltaries potser millor, una idea de Toni Xuclà on participen artistes com Clara Segura, Dolo Beltran, Pau Alabajos, Bikimel, Núria Tamayo, Blaumut, Ivette Nadal, Taima Tresao & Raynald Colom i Artur Gaya.