"Farrera" per Bikimel

Viatgem al Pallars Sobirà amb el nou clip de la cantautora

| 27/05/2013 a les 07:00h

Les muntanyes de "Farrera" són les protagonistes del clip que avui estrenem a Enderrock.cat, una peça audiovisual que mostra l'espai on Bikimel va gestar Farrera: Can-Sons D.O. (Carrera Contínua / Temps Record). Aquestes noves cançons es presentaran el proper 25 de juny en un concert al CAT de Gràcia.


Juan Rod i Andere Monjo han dirigit aquest clip, que ha estat registrat al Pallars Sobirà, precisament on Bikimel va enregistrar el disc, en un passeig per l'entorn que va inspirar aquestes noves cançons.
"Farrera" ha estat per Vicky de Clasclà com una renaixença: "Una connexió total amb la natura. Recordo molt de quan era petita –crec que era molt comú a la nostra generació– allò de fer-te una cabana al bosc –en el meu cas a Bellaterra amb els meus cosins–, sense ordinadors, jugant al pati en contacte físic, amb la terra, les herbes, els animals... Tot això ho he recuperat en aquest projecte, perquè el fet d’enregistrar els sons et porta a buscar i entrar en contacte amb aquests elements. La diferència és que la majoria de vegades hi anava sola, a gravar. Vaig tornar a connectar amb una part de la meva infantesa que crec que tots perdem. Amb els anys abandonem les coses que ens són pròpies i ens ajuden a ser feliços".

Arxivat a: Enderrock