Darrers dies per presentar-se al Premi Cerverí

Enguany el premi honorífic es concedirà a la millor adaptació d'Espriu

| 06/07/2013 a les 06:59h

El divendres 12 de juliol es tanca el termini per presentar-se a la 19a edició del Premi Cerverí, certamen organitzat per la Fundació Prudenci Bertrana, Catalunya Ràdio i el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.


En el marc de l'Any Espriu, el certamen premiarà de manera específica al grup que proposi la millor obra musicada. Del 12 al 15 de juliol el jurat escollirà les cançons finalistes i a partir d'aleshores i fins al 20 de setembre serà el torn del públic a través d'una votació popular a Catradio.cat. Enderrock i el diari digital Vilaweb faran difusió de les cançons durant aquest període. El resultat de les votacions es farà oficial el 27 de setembre, durant la festa de proclamació dels Premis Literaris de Girona.
El Premi Cerverí és una iniciativa nascuda fa divuit anys per lloar la millor cançó escrita en català el darrer any, un premi simbòlic sense remuneració econòmica. D'aquesta manera es pretén fomentar la poesia entre la joventut, i aquesta vegada l'obra de Salvador Espriu, a través de la música.
A les darreres edicions els grups guardonats van ser Pastora, amb "Una altra galàxia" (2012); Manel, amb "Benvolgut" (2011), i els Amics de les Arts, amb "Reykjavick" (2010). S'haurà d'esperar fins al 15 de juliol per saber els finalistes que posaran veu i música als mots d'Espriu.
Arxivat a: Any Espriu, Espriu