VII Circuit Folc, arrels arreu

Kepa Junkera amb Josep Maria Ribelles i Miquel Gil amb Botifarra encapçalen el cartell

| 05/11/2013 a les 12:00h

El Circuit Folc ha presentat aquest matí al CAT la setena edició amb un cartell que mostra la vitalitat de la música d’arrel als Països Catalans, amb la recuperació d’artistes clàssics, la consolidació d’un panorama de tradinnovació i l’aposta pel nou folk català. El cartell programa els duets formats per Kepa Junkera i Josep Maria Ribelles i Miquel Gil i Pep Gimeno 'Botifarra', presenta el nou projecte de Carles Belda Petita Festa, i suposa la reaparició dels veterans Coses i l’estrena d’Els Laietans, guanyadors del concurs Sons de la Mediterrània 2012.
Josep Maria Ribelles i Kepa Junkera

El cicle es renova amb més de vint concerts al llarg de tres mesos (del 8 de novembre del 2013 al 19 de gener de 2014) i enguany amplia l’oferta amb una desena de sales, auditoris i festivals arreu de Catalunya passant per Barcelona, Ripoll, Figueres, les Borges Blanques, Manresa, Caldes de Montbui, Lleida, Mataró i Girona. El Circuit Folc està organitzat pel Centre Artesà Tradicionàrius i Sons de la Mediterrània i el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, i té el suport de l’Obra Social de la Fundació ‘La Caixa’.
El tret de sortida del Circuit Folc 2013 serà un doble concert el divendres 8 de novembre a la Fira Mediterrània de Manresa amb l’espectacle Nus, dels cantaors Miquel Gil i Pep Gimeno 'Botifarra', i al Teatre Jardí de Figueres amb l'espectacle conjunt de l'arpista Josep Maria Ribelles i l'acordionsta Kepa Junkera, que compartirà cartell amb Carles Belda i la seva proposta Petita Festa.
Arxivat a: Enderrock