El Curtcircuit rep el premi Ciutat de Barcelona

El 21 de febrer s'inaugura la segona edició del cicle

| 05/02/2014 a les 14:59h

El Curtcircuit es va estrenar el 2013 amb l’objectiu de reivindicar el paper de les sales i facilitar concerts i visibilitat a grups emergents. Organitzat per l'Associació de Sales de Concerts de Catalunya (ASACC), aquest 2014 el cicle continuarà amb la segona edició. Ho farà amb un reconeixement afegit: ahir Carmen Zapata, gerent de l'ASACC i directora artística del festival, va recollir el premi Ciutat de Barcelona.
 Anímic

El cicle de concerts itinerants Curtcircuit ha estat mereixedor del guardó que entrega el consitori per potenciar la creació, investigació, producció cultural i projecció de Barcelona. Al 2013 el cicle va celebrar la primera edició amb una programació de 32 concerts a 29 sales d'arreu de Catalunya.
L'ASACC, formada per 52 sales i clubs d'arreu del Principat, més de la meitat de les quals són a la ciutat de Barcelona, va néixer el 2001 amb la intenció de reivindicar el paper i l’aportació de les sales de concerts privades al teixit cultural de les ciutats i del país. Per tal de potenciar l'activitat musical en aquests espais, el 2013 l'associació va impulsar el cicle de concerts Curtcircuit, en què una banda consolidada n'apadrina una d'emergent durant diverses actuacions i en diferents sales.

Segona edició
El Curtcircuit s'allargarà fins al mes de novembre amb grups com The Pepper Pots, Manel, El Salao, Els Catarres, Josh Rouse i Anímic, entre altres. Dijous 6 de febrer es donarà conèixer la programació que ocuparà els propers mesos. Els primers concerts d'enguany seran el divendres 21 febrer, amb una nit soul protagonitzada per The Pepper Pots, The Excitements i Dj. Miguelito Superstar a la sala Salamandra 1 (l'Hospitalet de Llobregat), i el dijous 6 març, amb Anímic i Wind Atlantas a La [2] (Barcelona).
Arxivat a: Enderrock