Batak celebren el desè aniversari

Comencen la temporada al Tradicionàrius

| 26/02/2014 a les 06:59h

El grup vallesà Batak presentarà aquest dijous 27 de febrer el seu primer disc, Casa Vella (Petit Indie, 2013), al Centre Artesà Tradicionàrius (CAT), en un concert que pertany alhora al festival Tradicionàrius i al BarnaSants. Properament la banda també serà al novè Cicle de Músiques Tranquil·les de Mataró.



Batak


La banda encapçalada pels germans Pol i Mar Aumedes realitzarà una sèrie de concerts que formaran part d'una gira per diferents sales amb l'objectiu de presentar un directe fresc i potent. Interpretaran melodies populars amb elements de diferents estils: folk, reggae, ska, blues, rock... i també es podrà gaudir del seu vessant més acústic i íntim. En aquest nou treball, Batak fusiona el rock amb les melodies procedents de sons d'arrel tradicional, amb l'acordió diatònic com a principal protagonista.
Amb motiu del seu desè aniversari Batak estan preparant un seguit d'actes, entre els quals cal destacar un concert especial on tocaran junts a l'escenari amb diferents músics amb qui han compartit experiències durant aquesta dècada. Les entrades es poden comprar al web del Tradicionàrius.
Batak seguirà amb la gira de concerts el proper 16 de març a les 20.30 h a El Públic, dins el Cicle de Músiques Tranquil·les de Mataró.
Arxivat a: Enderrock