Temps de bolets amb Marc Parrot

L'Enderrock de novembre inclou un EP del nou disc d'El Pont d'Arcalís

| 05/11/2014 a les 12:54h

L'Enderrock 229 (novembre del 2014) ja és a l'iQuiosc: el músic i productor Marc Parrot encapçala un número que arriba en temps de bolets. El cantautor maresmenc porta dues dècades fent cançons i ara publica Sortir per la finestra (Música Global). A més, juntament amb la revista encartem un EP de quatre cançons d'El Pont d'Arcalís, Les armes de la nostra nació (EDR Discos), un avançament del que serà el seu nou disc, La Seca, la Meca i les valls d'Andorra (DiscMedi, 2014).

 Portada Enderrock 229 Foto: Arxiu Enderrock

Arriba el fred, i amb el fred surten els bolets. Marc Parrot canvia el cistell per la guitarra, però per a ell anar a caçar bolets no s'allunya gaire de fer cançons: "Tot l'any n'hi ha, però quan n'és el temps, surts al bosc, mires a terra i sempre en trobes de bons". Així ho explica el protagonista de la revista de novembre, on tornem a inflar les veles del musical Mar i Cel a la secció Temps era Temps, tot recordant l'estrena de l'espectacle ara fa 40 anys. 
En aquest número viatgem a les entranyes del rock combatiu, i coincidint amb la dissolució d'Opció K-95 repassem els grups que han deixat empremta en clau combativa i rebel, amb un reportatge que ret homenatge als noms clàssics del rock radical català dels darrers 40 anys, com ara Inadaptats, KOP, La Banda Trapera del Río, At Versaris i Decibelios. A banda del reportatge, parlem amb l'historiador i cantant d'Opció K-95, Carles Viñas, per fer balanç de dinou anys de música oi!. 
Al dia amb les novetats discogràfiques, entrevistem Damià Olivella, que acaba de publicar Origen (RGB Suports); Pau Vallvé explica el seu nou treball autoeditat, Pels dies bons (autoeditat), i Pep Sala, després de cinc anys de silenci, presenta el novè disc en solitari, PS (L'Indi Music). 
El Sona 9 entra a la recta final del concurs i l'11 de novembre Manuela Kant, Pantaleó i Trau es disputaran el primer premi a la sala Apolo de Barcelona. És per això que us presentem els valents que després de nou mesos són a les portes del desenllaç final.

Viatge sonor pels Pirineus
El músic i cantant Jordi Fàbregas és un dels referents del folk català i actualment lidera El Pont d'Arcalís. El grup publica La Seca, la Meca i les valls d'Andorra (DiscMedi, 2014), i Enderrock us n'ofereix un tastet en forma d'EP de quatre cançons amb el número de novembre de la revista, que inclou també una entrevista en profunditat a Fàbregas sobre la formació i la seva trajectòria. 
Arxivat a: Enderrock