Una onada de hard folk

Sharman Den presenta disc a la sala Luz de Gas

| 28/01/2015 a les 06:59h

Sharman Den és el nou projecte del músic barceloní Edu Verdú, exguitarrista i compositor de la banda The Walkers. Dissabte 31 de gener a la sala Luz de Gas, Verdú posarà de llarg el seu primer disc, encara inèdit, convidant-nos a pujar a una Caravan to Nowhere que de ben segur que es dirigeix a bon port.
Sharman Den Foto: Arxiu de l'artista 

Amb la idea de regenerar els paisatges rockers, Verdú engega un projecte en solitari de sons grunge nodrits pel folk més intimista. L'originalitat del seu so requereix una classificació a part, que ell mateix ha qualificat de "hard-folk": una música feta amb guitarra acústica però amanida amb atrevits arranjaments. El seu projecte beu de les influències més diverses: des de clàssics com Led ZeppelinThe Police i Jeff Buckley fins a les propostes actuals més interessants, entre les quals  Tame ImpalaGrizzly Bear o Fauve.

Caravan to Nowhere és el nom que rep la primera referència discogràfica de Sharman Den, un disc enterament en anglès. El presentarà el dissabte 31 de gener a la sala Luz de Gas de Barcelona armat amb una guitarra de dotze cordes i una banda de luxe formada per Dan Arisa a la bateria, J.J. Caro als teclats i Ryan Simbai al baix.

Arxivat a: Enderrock