Les parelles de l'Ornitofest

Mazoni i Sanjays, Refree i Rosalia, Za! i Esperit!, Reactable i The Freak Fandango Orchestra

| 25/01/2015 a les 15:00h

Fusió, mescla, barreja. El festival Ornitofest es basa en la combinació d'artistes que a l'escenari versionen les seves respectives cançons en directe, una experiència única que se celebrarà els dies 13 i 14 de febrer a la sala [2] de l'Apolo de Barcelona. 
Sanjays Foto: Noemí Elias

La idea va néixer del portal de videomescles Ornitorrincos, i l'any passat la proposta digital es va convertir en un festival per gaudir de les combinacions musicals en directe. La segona edició coincidirà amb Carnestoltes, així que els músics es disfressaran musicalment a la sala barcelonina els dies 13 i 14 de febrer. 

Frescor, experiència i joventut: Raül Fernández 'Refree' pujarà a l'escenari amb Rosalia, una jove cantant de 21 anys que ha posat veu a la banda sonora de la darrera campanya publicitària de Desigual i ha actuat a diversos festivals internacionals. 

El binomi format per Mazoni i Sanjays, que comparteixen segell, farà ballar fins i tot els més tímids. El nou disc electrònic del bisbalenc s'unirà a l'onada de pop de Sanjays, que estan a punt de treure al mercat Food and mil for our babies (BankRobber, 2015). El trio resultant de Za! i Esperit! serà un experiment potent i sorollós, tota una exhibició de psicodèlia. I la darrera parella confirmada és The Freak Fandango Orchestra i Reactable, que a priori promet una fusió entre els sintetitzadors i la música balcànica destralera. 

Encara queden artistes per confirmar, i les dues nits s'allargaran amb una festa ambientada en la música dels anys vuitanta i amb una sessió de dijeis. Els abonaments de la segona edició es poden aconseguir a través d'aquest enllaç.
Arxivat a: Enderrock