Actualitzat el 17/07/2022

Escull el guanyador del Premi Verkami per votació popular del Sona9

Durant tot el dia podràs votar el teu grup preferit perquè passi directament a la semifinal del concurs

Les cinc propostes amb més vots del públic en els concerts preliminars de Barcelona, Palma i València -JoanlupiKelaPlan-ETEloi Sayrach Subliminal-, es disputaran avui la final online del Premi Verkami per Votació Popular. Durant tot el dia es podrà votar a través de les webs d'Enderrock i Sona9. La proposta amb més vots passarà directament a la semifinal del Sona9.


Durant tot el dia d'avui, diumenge 17 de juliol, es podrà votar en línia el grup preferit d'entre els finalistes del vot popular de cadascun dels concerts preliminars: a l'Antiga Fàbrica d'Estrella Damm de Barcelona, on Eloi SayrachJoanlupi Subliminal es van guanyar la simpatia del públic; a la sala 16 Toneladas de València, on va guanyar Kela; i al Teatre Xesc Forteza de Palma, on va sobresortir la proposta de Plan-ET.

El grup que obtingui més vots passarà automàticament a la semifinal del Sona9 2022, i també serà el guanyador del premi Verkami per Votació Popular, dotat amb 1.000 € en material musical i un descompte del 100% sobre els serveis de la plataforma de micromecenatge Verkami. Els set concursants restants, entre els 18 classificats inicials, que passaran a la següent fase del Sona9, seran escollits pel jurat. Després de les semifinals, serà el jurat qui elegirà les cinc propostes que accediran a la fase final del Sona9.
 
Aquí teniu les actuacions dels cinc grups escollits pel públic. Per votar, clica en aquest enllaç. Les votacions es podran realitzar entre les 00:00h i les 23:59h.
   
Eloi Sayrach (Barcelona) i la seva proposta delicada i dolça, amb la que recerca la seva essència sonora.
Concert a l'Antiga Fàbrica Estrella Damm de Barcelona (07/06/2021)​Joanlupi (Sant Boi del Llobregat) experimenta el pop amb grans tints jazzísitics amb tota la seva banda i els seus solos de trompeta. 
Concert a l'Antiga Fàbrica Estrella Damm de Barcelona (08/06/2021)​
Kela (Pego) puja sola a l'escenari i es defensa amb la seva veu, guitarra i una pila de beats electrònics. 
Concert a la Sala 16 Toneladas de València (9/06/2021)​

Plan-ET 
(Manacor) mostra la seva gran habilitat tant a la veu com al beat, rapejant sobre amor, festa i tristeses.
Concert al Teatre Xesc Forteza de Palma (10/06/2021)​
Subliminal 
(Badalona) amb el trap i el reggaeton per bandera, un conjunt de ritmes urbans i sintetitzats que conviden a la festa. 
Concert a l'Antiga Fàbrica Estrella Damm de Barcelona (15/06/2021)​
 
 
>>VOTA<<