Actualitzat el 15/02/2017

Jarlath Henderson, al VII Rubrifolkum

El Tradicionàrius del Baix Llobregat, el 10 i l'11 de març

El Rubrifolkum, el festival de Sant Boi de Llobregat associat al Tradicionàrius, celebrarà la setena edició amb dues nits de concerts, el divendres 10 i el dissabte 11 de març. De moment ja s'ha donat a conèixer el nom d'un dels participants: el gaiter i cantant irlandès Jarlath Henderson
Jarlath Henderson

Els darrers anys el Rubrifolkum s'ha anat implantant a Sant Boi com un esdeveniment de referència, no només per l'aposta per propostes de música d'arrel de qualitat i originals, sinó també per una diversitat en la programació que integra tallers d'instruments, mostres de lutiers, punts de trobada, etc. al Teatre de Cal Ninyo i a altres espais de la ciutat.

Enguany, els organitzadors avisen que hi haurà molta música irlandesa, molta música occitana i molts tallers populars. I ja han anunciat el nom d'un dels participants, el gaiter, cantant i multiinstrumentista  Jarlath Henderson, que l'11 de març actuarà amb el seu quartet a Cal Ninyo. El músic de Tyrone, al nord d'Irlanda, és un dels grans valors actuals de l'escena celta. I l'àlbum que suposa el seu debut com a solista, Hearts Broken, Heads Turned (Bellows Records, 2016), és una delícia, amb cançons pròpies i balades tradicionals que arranja amb flautes, gaites, violins... i també amb textures electròniques.

  

FEU EL VOSTRE COMENTARI

Per comentar les notícies cal que estiguis registrat. Si ja hi ets, introdueix a continuació el correu electrònic i la clau. En cas contrari, fes clic al botó «Registra't» per donar-te d'alta.
Amb el suport de:
IMUSIC.CAT és el projecte de webs musicals del Grup Enderrock.
GRUP ENDERROCK EDICIONS S.L.
c. Mallorca, 221, sobreàtic · 08008 Barcelona · Tel. (+34) 93 237 08 05 · [email protected]