Etiqueta fabra i coats

Les Cocanha, ara sí, a la Fabra i Coats

El duo occità hi actua aquest dissabte 19 de febrer

L'actuació de les Cocanha prevista per al passat 19 de desembre a Barcelona va haver-se de cancel·lar. Però cal persistir. I, finalment, l'extraordinari duo de Tolosa de Llenguadoc format per Caroline Dufau i Lila Fraysse actuarà aquest dissabte 19 de febrer (19.30 h) al centre de creació Fabra i Coats.  

La gran trobada de la cultura popular a Barcelona

El segon fòrum Som Cultura Popular, del 25 al 28 de gener a la Fabra i Coats de Sant Andreu

L'antiga fàbrica Fabra i Coats i l'espai Can Fabra de Sant Andreu, a Barcelona, acolliran entre el 25 i el 28 de gener la segona edició del fòrum Som Cultura Popular, amb actuacions, debats, tallers, exposicions, gastronomia, conferències, fira de llibres i joguines, gastronomia i mostra d'entitats.

La Diada de la Rumba a Barcelona

Tallers i jam rumbera, aquest 3 de desembre a la Fabra i Coats de Sant Andreu

La Diada de la Rumba celebrarà la IX edició a Barcelona aquest diumenge 3 de desembre a la Fabra i Coats de Barcelona, després d'una tardor amb activitats a Madrid, Girona i Mataró, a més del II Simposi Nacional de la Rumba Catalana, celebrat el cap de setmana passat al CAT de Gràcia.   

La festa gran de la rumba catalana

La VIII Diada de la Rumba, aquest 4 de desembre a la Fabra i Coats de Sant Andreu

Després de celebrar activitats a Girona i Mataró, aquest 4 de desembre arriba la festa grossa de la rumba catalana a Barcelona. Serà el diumenge 4 de desembre i, com l'any passat, se celebrarà a la fàbrica Fabra i Coats de Sant Andreu. El programa va del matí i a la nit i totes les activitats seran gratuïtes.

La gran festa rumbera a Barcelona

La VII Diada de la Rumba, el 29 de novembre a la Fabra i Coats de Sant Andreu

Per setè any consecutiu, l'associació Foment de la Rumba Catalana organitza la Diada de la Rumba, una festassa rumbera amb tota mena d'activitats gratuïtes. Enguany es farà per primer cop a la fàbrica Fabra i Coats del barri de Sant Andreu. Serà el diumenge 29 de novembre, des del matí fins a la nit, amb reconeixements inclosos per a dues grans figures femenines del gènere: La Payoya i Maruja Garrido.
Pàgina 1 de 1
  
Amb el suport de:
IMUSIC.CAT és el projecte de webs musicals del Grup Enderrock.
GRUP ENDERROCK EDICIONS S.L.
c. Mallorca, 221, sobreàtic · 08008 Barcelona · Tel. (+34) 93 237 08 05 · [email protected]