Actualitzat el 22/01/2018

L'origen de l'acordió valencià

Exposició a la Casa de Cultura de Quart de Poblet del 2 al 23 de febrer

El proper 2 de febrer (19.30 h) s'inaugurarà a la Casa de Cultura de Quart de Poblet l'exposició "L'origen de l'acordió valencià". Reunirà més de cent acordions de diverses col·leccions i podrà visitar-se fins al dia 23 del mateix mes i acollirà a més dues conferències com a activitats complementàries. 


La primera de les activitats complementàries serà el divendres 9 de febrer (19 h): una conferència il·lustrada sobre l'acordió amb una de les màximes autoritats en la matèria, especialment pel que fa al diatònic a les comarques del Pirineu, Artur Blasco.

La segona conferència es farà tot just una setmana després, el divendres 16 de febrer (19 h), i versarà sobre la fabricació de l'acordió valencià, a càrrec de Vicent Torres i Toni Castelló. Finalment, el divendres 23 de febrer, coincidint amb la cloenda de la mostra, hi haurà animació amb audicions.

L'exposició està coproduïda per l'Associació Cultural El Mussol Verd i l'Àrea de Cultura i Patrimoni de l'Ajuntament de Quart de Poblet.

FEU EL VOSTRE COMENTARI

Per comentar les notícies cal que estiguis registrat. Si ja hi ets, introdueix a continuació el correu electrònic i la clau. En cas contrari, fes clic al botó «Registra't» per donar-te d'alta.
Amb el suport de:
IMUSIC.CAT és el projecte de webs musicals del Grup Enderrock.
GRUP ENDERROCK EDICIONS S.L.
c. Mallorca, 221, sobreàtic · 08008 Barcelona · Tel. (+34) 93 237 08 05 · [email protected]