Actualitzat el 25/05/2019

Cobla. I folk. I havaneres...

Marcel Casellas, al programa 'Tradicionàrius a Ràdio 4'

Fumador de pipa, contrabaixista, compositor i impulsor de mil i una iniciatives vinculades amb la música folk catalana, Marcel Casellas passarà aquest dissabte 25 de maig pel programa Tradicionàrius a Ràdio 4 per parlar de la seva llarguíssima trajectòria i de la seva concepció del folk i dels gèneres d'arrel.
Marcel Casellas

La Cobla Catalana dels Sons Essencials és l'últim pas –fins ara– en el camí que Marcel Casellas ha anat fent per atansar el món del folk al de la cobla. La Cobla Cotofluix, La Galana, TransardàniaLa Principal del Metro i La Principal de la Nit són altres projectes que han anat animant aquest panorama, i que el músic comentarà aquest dissabte 25 de maig al programa Tradicionàrius a Ràdio 4. I també, és clar, els molts músics joves que van seguint el seu exemple i la seva lluita constant per instal·lar els sons autòctons en un panorama de plena modernitat.

Una finestra al món del folk
El programa Tradicionàrius, en conveni amb el CAT, es pot escoltar cada dissabte a Ràdio 4, de 14 a 15 h, i es pot escoltar i descarregar a través d'internet aquí. A més, ofereix entrevistes en profunditat amb destacats artistes de l'escena folk i de la música popular catalana en col·laboració amb el web Sons de la Mediterrània.

Navega per les etiquetes

Marcel CasellasRàdio 4Tradicionàrius

FEU EL VOSTRE COMENTARI

Per comentar les notícies cal que estiguis registrat. Si ja hi ets, introdueix a continuació el correu electrònic i la clau. En cas contrari, fes clic al botó «Registra't» per donar-te d'alta.
Amb el suport de:
IMUSIC.CAT és el projecte de webs musicals del Grup Enderrock.
GRUP ENDERROCK EDICIONS S.L.
c. Mallorca, 221, sobreàtic · 08008 Barcelona · Tel. (+34) 93 237 08 05 · [email protected]