Actualitzat el 02/06/2019

Teoria i pràctica del folk a Torrent

Hilari Alonso i Xavier de Bétera, al cicle Música al Museu Comarcal de l'Horta Sud

Cada juny l'entranyable pati del Museu Comarcal de l'Horta Sud, a Torrent, acull concerts de folk i música tradicional que, coordinats per Josep Vicent Frechina, es complementen amb conferències i presentacions al voltant de la música valenciana. Enguany, amb Hilari Alonso i Xavier de Bétera.
Hilari Alonso

El cicle d'enguany serà el setzè i constarà de dos dies. El primer, el dijous 6 de juny, portarà el cantaor de Muro Hilari Alonso, que a partir de les 22.30 h hi presentarà el seu disc A prop (Temps Record, 2019), amb un repertori ric de fandangos, jotes, havaneres... Abans, a les 20 h, es presentarà la reedició de l'històric llibre La música popular (Institut Alfons el Magnànim, 2019) amb el mateix autor, Vicent Torrent, i Josep Vicent Frechina.

Una setmana després, el dijous 13 de juny, serà el torn de Xavier de Bétera (22.30 h), un altre dels cantaors que fa poc han publicat nou disc amb nous plantejaments per a la música tradicional: Empremtes (Temps Record, 2019). En aquest cas, l'actuació musical vindrà precedida a les 20 h per una conferència de Josep Juste sobre el guitarró valencià.

FEU EL VOSTRE COMENTARI

Per comentar les notícies cal que estiguis registrat. Si ja hi ets, introdueix a continuació el correu electrònic i la clau. En cas contrari, fes clic al botó «Registra't» per donar-te d'alta.
Amb el suport de:
IMUSIC.CAT és el projecte de webs musicals del Grup Enderrock.
GRUP ENDERROCK EDICIONS S.L.
C/ Muntaner, 477, bxs. 2a · 08021 Barcelona · Tel. (+34) 93 237 08 05 · [email protected]