Etiqueta josep vicent frechina

Es publica la biografia de Vicent Torrent

Escrita per Josep Vicent Frechina, es presentarà el 25 d'octubre al Micalet

Vicent Torrent. La cançó popular (Sembra Llibres, 2023) es presenta com 'una biografia imprescindible per a entendre qui som i d'on venim'. Coincidint amb la seva publicació, el 25 d'octubre hi haurà un acte al teatre Micalet de València (20 h). 

Teoria i pràctica del folk a Torrent

Hilari Alonso i Xavier de Bétera, al cicle Música al Museu Comarcal de l'Horta Sud

Cada juny l'entranyable pati del Museu Comarcal de l'Horta Sud, a Torrent, acull concerts de folk i música tradicional que, coordinats per Josep Vicent Frechina, es complementen amb conferències i presentacions al voltant de la música valenciana. Enguany, amb Hilari Alonso i Xavier de Bétera.

Música per tancar els ullets

El llibre-CD 'Bressolant' recull onze nadales valencianes

Bressolant (Andana Editorial, 2016) és un llibre-CD que agrairan mares, pares i nens. Amb il·lustracions d'Irene Bofill i textos de Josep Vicent Frechina, conté grans versions de cançons de bressol de diversos pobles valencians interpretades per destacats músics del panorama folk.   

Altaveu i custodi

Joan Olivares i Josep Vicent Frechina publiquen un llibre sobre Pep Gimeno 'Botifarra'

S'acaba de publicar Pep Gimeno 'Botifarra'. El cant de la terra (Bromera, 2016), un llibre escrit per Joan Olivares i Josep Vicent Frechina sobre el gran cantaor xativí, altaveu i custodi de la cultura popular. Precisament, Botifarra i uns quants amics seran els protagonistes del trentè aniversari de Bromera, el 29 de juny al Teatre Principal de València.
Pàgina 1 de 1
  
Amb el suport de:
IMUSIC.CAT és el projecte de webs musicals del Grup Enderrock.
GRUP ENDERROCK EDICIONS S.L.
c. Mallorca, 221, sobreàtic · 08008 Barcelona · Tel. (+34) 93 237 08 05 · [email protected]