Actualitzat el 29/06/2019

Somnis de ribera

Menut presenta el disc 'Terra d'argila' al Tradicionàrius a Ràdio 4

Carles Blanch, Menut, serà el protagonista aquest dissabte 29 de juny del programa Tradicionàrius a Ràdio 4. Ell mateix comentarà i explicarà d'on venen, i cap on van, les cançons del seu primer disc, Terra d'argila (DiscMedi, 2019).
Menut i l'Ebre. Foto: Sunna Caminals Martínez

La reivindicació d'un paisatge concret i sovint maltractat, el de la Ribera d'Ebre, on la terra és rogenca; una tradició, com la de la jota i les rondalles, mig perduda en aquest territori; lletres que parlen dels 'racons de la memòria i la pena'; el substrat proporcionat per la feina en el camp de la música antiga i les possibilitats d'un guitarró construït pel gran lutier de la Fatarella Joan Pellissa, els records de llargues tardes a l'hortet amb el iaio... De tots aquests temes parlarà el músic de Móra la Nova aquest dissabte al programa Tradicionàrius a Ràdio 4, on sonaran també bona part de les cançons que formen aquest àlbum en què s'han expremut al màxim les possibilitats de l'estudi: "Seguint riberes", "Què seràs quan siguis gran?", "Terra d'argila", "Arriba al mar", "Al canalet", "No tinc por"... 

Una finestra al món del folk
El programa Tradicionàrius, en conveni amb el CAT, es pot escoltar cada dissabte a Ràdio 4, de 14 a 15 h, i es pot escoltar i descarregar a través d'internet aquí. A més, ofereix entrevistes en profunditat amb destacats artistes de l'escena folk i de la música popular catalana en col·laboració amb el web Sons de la Mediterrània.

FEU EL VOSTRE COMENTARI

Per comentar les notícies cal que estiguis registrat. Si ja hi ets, introdueix a continuació el correu electrònic i la clau. En cas contrari, fes clic al botó «Registra't» per donar-te d'alta.
Amb el suport de:
IMUSIC.CAT és el projecte de webs musicals del Grup Enderrock.
GRUP ENDERROCK EDICIONS S.L.
c. Mallorca, 221, sobreàtic · 08008 Barcelona · Tel. (+34) 93 237 08 05 · [email protected]