Actualitzat el 18/01/2020

Força Kepa!

El Tradicionàrius a Ràdio 4 recupera l'entrevista que va fer-li fa un parell d'anys a Kepa Junkera

L'acordionista basc Kepa Junkera es recupera lentament d'un ictus que va patir a finals del 2018. El músic és estimadíssim pel folk català, i per això el Tradicionàrius 2020 està dedicat a ell. El programa Tradicionàrius a Ràdio 4 s'hi afegeix i recupera la llarga entrevista que li va fer fa un parell d'anys.
Kepa Junkera (a la dreta) amb els músics de la Cobla Sant Jordi Foto: Igotz Ziarreta

Aquest dissabte 18 de gener, el programa Tradicionàrius a Ràdio 4 recupera la llarga entrevista que va fer amb el músic Kepa Junkera, quan aquest presentava el doble disc Fok (Satélite K, 2017), una superproducció on el músic de Bilbao interpretava repertori d'arreu dels Països Catalans amb la complicitat i la participació d'una multitud de músics d'arrel. L'entrevista va girar no només al voltant d'aquest treball de pes i envergadura, sinó també al voltant de la llarga i estreta relació que Junkera ha mantingut amb l'escena folk catalana, del Fimpt de Vilanova i la Geltrú a la Trobada amb els Acordionistes d'Arsèguel, passant, per suposat, pel Tradicionàrius.

Una finestra al món del folk
El programa Tradicionàrius, en conveni amb el CAT, es pot escoltar cada dissabte a Ràdio 4, de 14 a 15 h, i es pot escoltar i descarregar a través d'internet aquí. A més, ofereix entrevistes en profunditat amb destacats artistes de l'escena folk i de la música popular catalana en col·laboració amb el web Sons de la Mediterrània. 

Navega per les etiquetes

Kepa JunkeraTradicionàriusRàdio 4

FEU EL VOSTRE COMENTARI

Per comentar les notícies cal que estiguis registrat. Si ja hi ets, introdueix a continuació el correu electrònic i la clau. En cas contrari, fes clic al botó «Registra't» per donar-te d'alta.
Amb el suport de:
IMUSIC.CAT és el projecte de webs musicals del Grup Enderrock.
GRUP ENDERROCK EDICIONS S.L.
c. Mallorca, 221, sobreàtic · 08008 Barcelona · Tel. (+34) 93 237 08 05 · [email protected]