Actualitzat el 23/06/2020

Telerevetlla folk al CAT

Aires del Montseny, La Portàtil.FM i l'Orquestrina Trama animaran la revetlla a través de les pantalles

Donades les circumstàncies, el Centre Artesà Tradicionàrius, l'Institut de Cultura de Barcelona i la Xarxa de les Cases de la Festa proposen una revetlla de Sant Joan alternativa i en digital. Aires del Montseny, La Portàtil.FM i l'Orquestrina Trama actuaran a través del nou canal de Youtube del Tradicionàrius.
Foto: Arxiu Tradicionàrius 

La telerevetlla començarà aquest dimarts 23 de juny a partir de les 22 h, i es podrà seguir tant pel canal de Youtube del Tradicionàrius com pel de Cultura Popular de Barcelona. A més del ball folk que oferiran els tres grups, prèviament els Diables de La Vella de Gràcia, La Malèfica del Coll i La Diabòlica de Gràcia posaran l’apunt de foc a la vetllada amb la percussió del grup resident al CAT, Kabum. La presentació anirà a càrrec d’Ivan Caro, músic i activista del món de la cultura popular.

El CAT s’estrenarà a Yotube amb aquesta acció compartida amb les Cases de la Festa de Barcelona i la gran quantitat de grups i colles de cultura popular associades, que es retransmetrà en streaming. El directe s’ha enregistrat a l’auditori del CAT prèviament i seguint totes les mesures sanitàries. Aquí en podeu fer un tastet:


FEU EL VOSTRE COMENTARI

Per comentar les notícies cal que estiguis registrat. Si ja hi ets, introdueix a continuació el correu electrònic i la clau. En cas contrari, fes clic al botó «Registra't» per donar-te d'alta.
Amb el suport de:
IMUSIC.CAT és el projecte de webs musicals del Grup Enderrock.
GRUP ENDERROCK EDICIONS S.L.
c. Mallorca, 221, sobreàtic · 08008 Barcelona · Tel. (+34) 93 237 08 05 · [email protected]