Actualitzat el 29/01/2021

Especial Jordi Fàbregas a Ràdio 4

El Tradicionàrius i el Club Trébol recorden el músic i activista folk, mort el passat 20 de gener

Els programes Tradicionàrius i Club Trébol de Ràdio 4 dedicaran els seus respectius espais, aquest dissabte 30 de gener, a la figura de Jordi Fàbregas, recordant una entrevista seva de fa uns mesos i valorant el seu vessant de cantant. 
Jordi Fàbregas, en un concert a la sala Luz de Gas, el 6 de febrer de 2007, dins del BarnaSants Foto: Xavier Mercadé

El programa Tradicionàrius a Ràdio 4, que s'emetrà aquest dissabte 30 de gener a les 14 h, recuperarà l'extensa entrevista que va fer a Jordi Fàbregas fa uns mesos, quan aquest va anunciar que deixava la direcció del Centre Artesà Tradicionàrius per dedicar-se a la família i a cantar. El músic va parlar de la seva jubilació, del panorama passat i present del folk als Països Catalans, de la seva relació amb la música tradicional i dels projectes que, al llarg de dècades i al costat de molts companys d'ofici i de somins, va anar maquinant, amb més o menys èxit, amb la tradició i la innovació com a constants.  

I aquest mateix dissabte, a les 17 h, el programa Club Trébol de la mateixa emissora dedicarà un especial a Jordi Fàbregas, centrant-se exclusivament en el seu vessant com a cantant. Perquè Jordi Fàbregas, a pesar que no va dedicar-se al cant tant com li hauria agradat, va ser un cantant extraordinari, amb una veu i una posada en escena molt especial. Al program sonaran cançons gravades per ell com a solista, i també amb Coses, L'Harmònica Brava, La Murga, Primera Nota i El Pont d'Arcalís.

FEU EL VOSTRE COMENTARI

Per comentar les notícies cal que estiguis registrat. Si ja hi ets, introdueix a continuació el correu electrònic i la clau. En cas contrari, fes clic al botó «Registra't» per donar-te d'alta.
Amb el suport de:
IMUSIC.CAT és el projecte de webs musicals del Grup Enderrock.
GRUP ENDERROCK EDICIONS S.L.
c. Mallorca, 221, sobreàtic · 08008 Barcelona · Tel. (+34) 93 237 08 05 · [email protected]