Actualitzat el 05/03/2021

Trencaments i capes superposades

Eduard Iniesta, al Tradicionàrius a Ràdio 4

Vell conegut del programa i músic d'ofici, Eduard Iniesta passarà aquest dissabte 6 de març per l'espai Tradicionàrius a Ràdio 4 per presentar el seu darrer treball, Trajecte animal (DiscMedi, 2020), un àlbum on el multinstrumentista s'acompanya d'una banda de rock per escriure cròniques urbanes.
 Eduard Iniesta Foto: Juan Miguel Morales

Tirar d'ofici no vol dir ser un funcionari ni deixar de banda la intensitat. Això explica Eduard Iniesta, que també confessa que no ha sigut una persona de tracte fàcil, perquè hi ha hagut moments en què, per ell, tot ha estat "música, música i música". El seu projecte més recent són una sèrie de cròniques urbanes, lletres sentidíssimes i madures que, aquest cop, es transmeten a través del llenguatge del rock. Tot i que son presents, de manera inevitable, capes i ingredients de tot els substrat musical que Eduard Iniesta ha anat alimentant al llarg de la seva trajectòria: l'arrel mediterrània i la doble corda, la clàssica, el folk, el blues. "Sempre he intentat que cada disc trenqui amb l'anterior -assegura el músic-, sempre faig apostes valentes, i potser aquest cop encara una mica més".

Navega per les etiquetes

TradicionàriusRàdio 4Eduard Iniesta

FEU EL VOSTRE COMENTARI

Per comentar les notícies cal que estiguis registrat. Si ja hi ets, introdueix a continuació el correu electrònic i la clau. En cas contrari, fes clic al botó «Registra't» per donar-te d'alta.
Amb el suport de:
IMUSIC.CAT és el projecte de webs musicals del Grup Enderrock.
GRUP ENDERROCK EDICIONS S.L.
C/ Muntaner, 477, bxs. 2a · 08021 Barcelona · Tel. (+34) 93 237 08 05 · [email protected]