Actualitzat el 15/04/2021

A la taverna del CAT venen pels camins i canten primavera

La 22a edició de la Taverna del CAT recorda Jordi Fàbregas

Aquest 14 d'abril, amb la parella formada per Ramon Manent i Mercè Pàmies, va donar-se el tret de sortida a la 22a edició de la Taverna del CAT. Aquesta primavera, el cicle d'actuacions inèdites i informals estarà protagonitzada per músics que han compartit aquest espai al llarg dels anys amb Jordi Fàbregas
Jordi Fàbregas i Eduard Casals, a la Taverna del CAT el 30 de maig de 2018 Foto: Arxiu del CAT

A la Taverna del CAT han volgut recuperar totes aquelles 'parelles de taverna' que Jordi Fàbregas va anar tenint al cicle. I totes elles, amb nous acompanyants, interpretaran o versionaran alguna cançó relacionada amb el músic sallentí, un dels fundadors del Tradicionàrius i també un dels coordinadors i màxims defensors d'aquest viver del folk que és la taverna setmanal. 

Els propers dimecres, a partir de les 19 h, actuaran al Bar del CAT Pau Benítez i Dani Àlvarez amb un repàs a temes que han tocat els flabiolaires mataronins al llarg de l'últim segle (21 d'abril) i la jove parella sallentina formada pel graller Roger Andorrà i el pianista Roger Giménez, que presentaran Amunt i crits! (28 d'abril).

FEU EL VOSTRE COMENTARI

Per comentar les notícies cal que estiguis registrat. Si ja hi ets, introdueix a continuació el correu electrònic i la clau. En cas contrari, fes clic al botó «Registra't» per donar-te d'alta.
Amb el suport de:
IMUSIC.CAT és el projecte de webs musicals del Grup Enderrock.
GRUP ENDERROCK EDICIONS S.L.
c. Mallorca, 221, sobreàtic · 08008 Barcelona · Tel. (+34) 93 237 08 05 · [email protected]