Actualitzat el 03/06/2022

El Tradicionàrius de les Terres de l'Ebre torna al format habitual

Hi actuaran Carmen París i Jaume Arnella amb Corrandes Són Corrandes, entre altres

El Tradicionàrius de les Terres de l'Ebre torna enguany a l'Hort de Cruells, a Roquetes, després que el 2020 s'hagués de suspendre i el 2021 es fes en un recinte alternatiu amb restriccions. El 26 i 27 d'agost, hi actuaran Carmen París, Jaume Arnella amb Corrandes Són Corrandes i els Quicos, entre altres.
 Carmen París

L'edició 2022 del Tradicionàrius començarà el divendres 26 d'agost amb un sopar cantat dedicat a Jaume Arnella, que actuarà acompanyat del grup Corrandes Són Corrandes. L'endemà, hi haurà tres concerts a l'Hort de Cruells: Carmen París, aragonesa referent en la fusió de la jota amb altres músiques, debutarà al festival presentant En síntesis, un recital antològic on repassa el més destacat del seu repertori acompanyada del pianista Diego Ebbeler i el percussionista Jorge Tejerina; com amfitrions, el grup tortosí Quico el Célio, el Noi i el Mut de Ferreries, conjuntament amb el grup Suc d'Anguila i la rondalla de Guardet, presentaran l'espectacle Som d'allà baix, que ja van presentar al passat Tradicionàrius de Gràcia, i, com a final de festa, el calero Miquel del Roig desplegarà el seu repertori d'èxits populars encadenats sense treva. I com en totes les edicions, el públic serà rebut a ritme de jota. Si en les primeres edicions ho feia Canalero, des de fa uns quants anys ho fa la rondalla de Joseret.

FEU EL VOSTRE COMENTARI

Per comentar les notícies cal que estiguis registrat. Si ja hi ets, introdueix a continuació el correu electrònic i la clau. En cas contrari, fes clic al botó «Registra't» per donar-te d'alta.
Amb el suport de:
IMUSIC.CAT és el projecte de webs musicals del Grup Enderrock.
GRUP ENDERROCK EDICIONS S.L.
c. Mallorca, 221, sobreàtic · 08008 Barcelona · Tel. (+34) 93 237 08 05 · [email protected]