Etiqueta roquetes

El Tradicionàrius de les Terres de l'Ebre torna al format habitual

Hi actuaran Carmen París i Jaume Arnella amb Corrandes Són Corrandes, entre altres

El Tradicionàrius de les Terres de l'Ebre torna enguany a l'Hort de Cruells, a Roquetes, després que el 2020 s'hagués de suspendre i el 2021 es fes en un recinte alternatiu amb restriccions. El 26 i 27 d'agost, hi actuaran Carmen París, Jaume Arnella amb Corrandes Són Corrandes i els Quicos, entre altres.

L'hort de la música reverdeix

Torna a celebrar-se el Tradicionàrius de Roquetes

Després que l'estiu passat s'hagués de suspendre a causa de la pandèmia, enguany torna el Tradicionàrius de Roquetes, l'Hort de la Música. Els dies 27 i 28 d'agost, hi actuaran l'Elèctrica Dharma, els Quicos, Joseret i la seva Rondalla i l'espectacle A vore.

A Roquetes es cantava i es canta

El Tradicionàrius de les Terres de l'Ebre, el 24 d'agost i el 13 i 14 de setembre

El XXVI Tradicionàrius de les Terres de l’Ebre s'obrirà el 24 d’agost: els Quicos homenatjaran els cantadors de jota ebrencs i també actuaran Coetus i Clau de Lluna. El 13 i el 14 de setembre, es commemorarà el centenari de Pete Seeger amb una exposició, un cinefòrum sobre la cançó social i un concert.

25 anys de Tradicionàrius a Roquetes

El 25 d'agost, a l'Hort de Cruells i amb entrada gratuïta

Un concert especial dels Quicos amb La Lira de Roquetes, el duo format per Botifarra i Miquel Gil, l'acordionista basc Kepa Junkera i la rondalla de Joseret, entre altres, formen la programació de la XXV edició del Tradicionàrius a Roquetes, que ha organitzat ininterrompudament l'agència Túbal.    

Marató folk a l'hort de la música

Carles Dénia, els Quicos i les Violines, al XXIII Tradicionàrius de Roquetes

Després que el Mas de Barberans va celebrar fa unes setmanes la tercera edició del seu Balcó de la Música, la marca Tradicionàrius a les Terres de l'Ebre segueix present aquest 27 d'agost amb la XXIII edició de L'Hort de la Música, a Roquetes, tota una marató de música tradicional i cultura popular. 

Cançó versada a Roquetes

L'escola Lo Canalero acull un cap de setmana dedicat a corrandes, garrotins, nyacres i patacades

L'Escola de Música Tradicional Ebrenca 'Lo Canalero', de Roquetes, organitza els dies 19 i 20 de juny les jornades La Cançó Versada en Llengua Catalana, amb conferències i tallers de poesia improvisada, cant, instruments i balls tradicionals.
Pàgina 1 de 1
  
Amb el suport de:
IMUSIC.CAT és el projecte de webs musicals del Grup Enderrock.
GRUP ENDERROCK EDICIONS S.L.
c. Mallorca, 221, sobreàtic · 08008 Barcelona · Tel. (+34) 93 237 08 05 · [email protected]