Etiqueta espolla

La glosa torna a Espolla

La 18a Trobada de Cantadors s'hi farà el 17 de juliol

Després de la interrupció de l'any passat, provocada per la pandèmia, La Fraternal Espollenca torna a organitzar la Trobada de Cantadors. Serà el proper 17 de juliol, i les mesures sanitàries encara vigents han requerit fer alguns canvis en la programació habitual.  

La corona de les Nyacres se l'endú el virus

La Trobada de Cantadors d'Espolla ajorna l'edició d'enguany

Desgraciadament, la corona del Rei de les Nyacres, que cada any s'endú el més enginyós a la Trobada de Cantadors d'Espolla, se l'endurà enguany el coronavirus. L'organització ha anunciat la cancel·lació de l'esdeveniment, que tornarà l'estiu del 2021. 

Al regne de les Nyacres

La 17a Trobada de Cantadors d'Espolla, el 19 i 20 de juliol

Espolla, a l'Alt Empordà, acull cada juliol l'emblemàtica trobada de cantadors per coronar, entre tots ells, el Rei de les Nyacres: el més enginyós a l'hora de cantar corrandes, garrotins, jotes i el que més convingui. La dissetena edició tindrà lloc els propers 19 i 20 de juliol.

Una escola carregada de romanços

L'Escola d'Estiu de Glosa, a Espolla del 5 al 9 de juliol

Ja hi ha obertes les inscripcions a la cinquena Escola d'Estiu de Glosa, que se celebrarà a Espolla, a l'Alt Empordà, del 5 al 9 de juliol, coincidint a més amb la 14a Trobada de Cantadors, un dels esdeveniments de referència pel que fa al cant improvisat als Països Catalans. Enguany hi tindran un protagonisme destacat els romanços.

Glosadors a l'Albera

La quarta Escola d'Estiu de Glosa d'Espolla, del 14 al 18 de juliol

El poble empordanès d'Espolla acollirà entre el 14 i el 18 de juliol la 4a Escola d'Estiu de Glosa, organitzada per l'Associació Cor de Carxofa, l'Associació Cultural La Fraternal i l'Ajuntament d'Espolla. Es realitzarà a la població gironina aprofitant que també s'hi celebra la 13a Trobada de Cantadors. 
Pàgina 1 de 1
  
Amb el suport de:
IMUSIC.CAT és el projecte de webs musicals del Grup Enderrock.
GRUP ENDERROCK EDICIONS S.L.
c. Mallorca, 221, sobreàtic · 08008 Barcelona · Tel. (+34) 93 237 08 05 · [email protected]