Etiqueta marc egea

Viola de roda còsmica

Marc Egea publica el disc Cosmic Microwave Background

Marc Egea acaba de publicar un nou àlbum. Es diu Cosmic Microwave Background (autoeditat, 2020), l'ha gravat tot sol a casa amb la seva viola de roda i 'parla', o més ben dit 'sona', sobre cosmologia. Galàxies, forats negres, cons de llum... Un àlbum ben especial i galàctic. En parlem amb el músic.

Tal com raja

Marc i Quirze Egea presenten el disc 'La ploma de perdiu' a Arenys de Mar

Marc i Quirze Egea són pare i fill. Però són també dos músics que han gravat com a duo de viola de roda i tenora un gran disc de cançons tradicionals catalanes, tocades 'tal com raja': La ploma de perdiu (DiscMedi, 2019). El presentaran aquest dissabte 21 de setembre al teatre Principal d'Arenys (20.00 h).

Marc Egea, a la Setmana del Llibre en Català

El violista de roda protagonitzarà una de les converses-concert organitzades per l'APPEC

L'Avinguda de la Catedral de Barcelona acollirà del 7 al 16 de setembre la 36a edició de la Setmana del Llibre en Català. I entre la multitud d'activitats programades, en destaquem una d'organitzada per Sons de la Mediterrània i 440Clàssica&Jazz: una conversa-concert amb Marc Egea (8 de setembre, 19 h).  

Folk a la Universitat

Jaume Arnella i Marc Egea participen al màster Música com a Art Interdisciplinària de la UB

Un any més, Grup Enderrock participa a l'assignatura Història de la Música Popular en Català del màster Música com a Art Interdisciplinària de la Universitat de Barcelona. A les dues primeres sessions, dedicades a la cançó tradicional i el folk, hi participen Jaume Arnella i Marc Egea

Marc Egea, 25 anys voltant

El músic té carta blanca aquest 1 de febrer al Tradicionàrius

Fa 25 anys que Marc Egea volta pel món. Fent girar la maneta de la seva viola de roda, però també fent sonar el flabiol, escrivint peces per als més diversos formats, acompanyant actors i rapsodes, etc. Aquest 1 de febrer, el festival Tradicionàrius li dona carta blanca (21.30 h). I dissabte 3 febrer, programa especial de Tradicionàrius a Ràdio 4.

Un flabiol que vola

Marc Egea publica el disc 'Uccellino'

Què tenen en comú els flabiols i els ocells? Que tots dos refilen. I després, que tots dos protagonitzen el nou disc de Marc Egea, Uccellino (autoeditat, 2017), un recull de peces de repertori il·limitat interpretades amb aquest petit instrument i dedicades als ocells, els ocellets i els ocellots. 

Viatge a través del mirall

Alenky actua aquest 22 de juny al Centre Cultural La Farinera del Clot

L'any passat, el grup Alenky va editar un disc altament estimulant i fantasiósThrough the Looking-Glass (OctoberXart, 2016). Aquest dijous 22 de juny es presenta el corresponent espectacle escènic, amb el personatge de Lewis Carroll inclòs, al Centre Cultural la Farinera del Clot, a Barcelona (20 h). 

Un passeig per altres realitats

El quartet Alenky publica el disc 'Through the Looking-Glass'

Alenky són quatre músics que combinen l'estima per les arrels i l'amor per les branques altes: Marc Egea (viola de roda), Manu Sabaté (gralla i clarinet baix), Joan Antoni Pich (violoncel) i Arnau Obiols (bateria). Acaben de publicar el disc Through the Looking-Glass (OctoberXart, 2016), amb composicions d'Egea que acompanyen el fantàstic llibre homònim de Lewis Carroll (1871).

Els contes africans de Marc Egea

El músic publica 'African Tales', un disc gravat íntegrament amb instruments de cuina

Violista de roda, afeccionat a la literatura i la filosofia, experimentador insaciable... tot i que Marc Egea no para, des de Sons de la Mediterrània intentem seguir-li el ritme. A African Tales (Discordian Records, 2016), reuneix 25 peces vinculades a contes africans i interpretades íntegrament amb estris de cuina. 
Pàgina 1 de 1
  
Amb el suport de:
IMUSIC.CAT és el projecte de webs musicals del Grup Enderrock.
GRUP ENDERROCK EDICIONS S.L.
c. Mallorca, 221, sobreàtic · 08008 Barcelona · Tel. (+34) 93 237 08 05 · [email protected]