Etiqueta nyacres

La glosa torna a Espolla

La 18a Trobada de Cantadors s'hi farà el 17 de juliol

Després de la interrupció de l'any passat, provocada per la pandèmia, La Fraternal Espollenca torna a organitzar la Trobada de Cantadors. Serà el proper 17 de juliol, i les mesures sanitàries encara vigents han requerit fer alguns canvis en la programació habitual.  

La corona de les Nyacres se l'endú el virus

La Trobada de Cantadors d'Espolla ajorna l'edició d'enguany

Desgraciadament, la corona del Rei de les Nyacres, que cada any s'endú el més enginyós a la Trobada de Cantadors d'Espolla, se l'endurà enguany el coronavirus. L'organització ha anunciat la cancel·lació de l'esdeveniment, que tornarà l'estiu del 2021. 

Al regne de les Nyacres

La 17a Trobada de Cantadors d'Espolla, el 19 i 20 de juliol

Espolla, a l'Alt Empordà, acull cada juliol l'emblemàtica trobada de cantadors per coronar, entre tots ells, el Rei de les Nyacres: el més enginyós a l'hora de cantar corrandes, garrotins, jotes i el que més convingui. La dissetena edició tindrà lloc els propers 19 i 20 de juliol.

Rumba, havanera, farandola...

Música d'arrel i patrimoni històric a la XIX Festa de la Sal de l'Escala

A partir de la seva llarga història com a port de salaó d'anxova i sardina, el poble de l'Escala acull cada setembre un dia de festa al voltant d'aquesta activitat. La XIX edició, el 17 de setembre, inclou una mostra d'oficis mariners, cançons de vora mar, havaneres, rumba catalana i balls populars com la farandola.
Pàgina 1 de 1
  
Amb el suport de:
IMUSIC.CAT és el projecte de webs musicals del Grup Enderrock.
GRUP ENDERROCK EDICIONS S.L.
c. Mallorca, 221, sobreàtic · 08008 Barcelona · Tel. (+34) 93 237 08 05 · [email protected]